Opinie INFO: Kalendarz Adwentowy 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Taak ! Nie mam piekarni, a mam 2 x jabłecznik z cukinią :D ! Może w 24 będzie można sobie wybrać jakie rzemiosło jeszcze chcemy mieć :p :D:D:D

2. iwonanana

iwonanana Baron forum

FAKTYCZNIE UCIESZYLI SIE WSZYSCY Z PREZENTU DZISIEJSZEGO, Ci co maja i nie maja piekarnie. ja bardzo.

gretag lubi to.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja mam piekarnię... w powijakach, bo mi się jej nie chce rozwijać xD
    Z jabłeczników ucieszyłam się o tyle, że będę mogła to komuś ofiarować - nabijanie PD też mnie już nie interesuje ;)

smerf41 lubi to.
  4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Przepisy to możne teraz kupować hobbystycznie , bo sensu w tym żadnego nie ma , no ale jeżeli BP to odpowiada to ....
    Właśnie nabyłem kilka sztuk po 14 tysi , niby okazja ;). CMJ po 37 teraz leży , wielkanocny - 32 , wiosenny - 39 pierniczki po 700. Nic tylko produkować samemu xD.

Oczywiście cały Kalendarz jak najbardziej ok ( poza dzisiejszym prezentem i CMJ ) .

Bry wilgotne.

ankagdw, 0olimpia0 oraz morellaa lubią to.
  5. aerie017

aerie017 Forumowy żółtodziób

Niestety, nie miałam wczoraj możliwości zajrzenia na farmę, więc odblokowałam wczorajszy prezent za fl.
    20500pd zawsze się przyda :)
    Jabłecznikiem również nie pogardzę
    Ogólnie jestem zadowolona z całego kalendarza :)

6. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja uważam ze w kalendarzu są fajne prezenty,rok temu też fajne były.Jak to się mówi " darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ".
    Szczególnie przydadzą się dla graczy z niższym poziomem i dla tych co nie mają rzemiosła i sami nie mogą produkować.
    Ja mimo że prawie wszystko produkuję ,nie pogardze darmowymi prezentami:))))) I ciekawa jestem jaki to prezent czeka na nas w Wigilie , a może drzewko magiczne, w końcu to magiczny wieczór :))))))

7. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

He he nawet moga byc te nagrody az takie najgorsze nie sa myslalem ze beda gorsze :D

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hahaha dokladnie :pniedlugo nie bedzie sensu nabijac spa do 5 jak nam mataty sprezentuja xD

gretag lubi to.
  9. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

wszystkie prezenty są fajne:D

a mi się marzy jakiś kwiatek:p

pomarzyć zawsze można......a jak będzie?to się okaże.......:)

10. smerf41

smerf41 Weteran forum

Czekałem na ta taki Twój post..czasem zastanawiam się - nie gniewaj się na mnie, proszę - czy Ty zzizzie gracz czy tylko na forum się udzielasz, zresztą bardzo owocnie, co mnie akurat bardzo się podoba. Pozdrawiam.

11. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Kupon 12h , bardzo solidna nagroda , oby więcej takich;).

0olimpia0, gretag oraz loath lubią to.
  12. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Kupony już byly , s.nawóz też więc pora na sadzonki 3x i zagroda świt 3x :p

13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

znów kuponik...osobiście wolę więcej krótszych, ale i tak jest cacy xD

gretag lubi to.
  14. mieczu

mieczu Baron forum

kombajn spoko prezent, ja jestem zadowolony :)

gretag lubi to.
  15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

W tym roku w kalendarzu adwentowym jak na razie prezenty bardzo udane i podobają mi się :D Nie rozumiem tych co grymaszą. Marzy mi się aby w tym największym pudle było drzewko florenowe to był by dopiero prezent xDPomarzyć zawsze można ;)

0olimpia0 i gretag lubią to.
  16. nana290159

nana290159 Książę forum

Prezenty naprawde sa dobre, ja mam przepis na jablecznik, ale tam potrzebne produkty, a mnie one do misji nie skonczonych, wiec nie produkuje i ciesze sie, a z kuponu tez bardzo.

gretag i Renia1920 lubią to.
  17. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Fajne prenenciki w tym roku. A w ostatnim coś dającego złotego banana choć raz na tydzień. Takie marzenie.:)

18. lolek55

lolek55 Hrabia forum

a ja wczoraj zapomniałam odkryć i dzisiaj wydałam 2 florki.xD:cry::cry:

19. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Również jestem tego zdania,że prezenty w kalendarzu są przyzwoite..oby tak dalej..i tak chodzi mi po głowie co też może być w tej ostatniej czerwonej paczce :)..jak myślicie?

Renia1920 i 0olimpia0 lubią to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

tak :D ! kolejny kuponik :D ! Przyda się ;)

Byle by tylko nie sypali w nas nagrodami a 24 lipa.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.