Opinie INFO: Kalendarz Adwentowy 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Marzy mi się florenowiec i złoty bananowiec :oops: szkoda że nie napisałam listu do Mikołaja a do swoich skarpet pewnie nie włożył xD

toDzasta i 0olimpia0 lubią to.
  2. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Suszarnia znikneła z farmy. Skarpety ukradli. Czy u kogoś też to jest. Bo ja nie moge pobrać dzisiejszej nagrody. Skarpet nie ma. Całej " dziupli " ze skarpetami

3. chris975

chris975 Fanatyk forum

TPD nigdy za wiele :)
    Dziś taka sama nagroda jak bonus za poprzedni tydzień. To pozwala mieć nadzieję, że jakość nagród będzie nadal rosła ;)

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2014
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Spróbuj wejść przez zegar eventowy lub przez newsy.

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

2 x CMJ , no niestety , za dobrze było jak widać.
    Teraz będzie po 30 z groszem na targu , a produkcja zupełnie bez sensu.

6. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

no dzisiejsza nagroda mnie zaskoczyła i to bardzo :D 2xCMJ :D:D:inlove::inlove:

7. ZieloneBukowo

ZieloneBukowo Naśladowca mistrzów

Właśnie sprzedałam na pniu swój zapasik CMJ ... juppi...:D

0olimpia0 lubi to.
  8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

jestem wsciekla..dali chmj i poleci na leb na szyje z ceny...juz popsuli kupe dobrego rzemiosla wielkanocny i wieniec po 30 tysi,jablecznik 20 z hakiem,zajrzalam w rozany i zenada 15 tysiecy...teraz chmj...spadnie ponizej 30..

ryzio, aweva55 oraz blazers lubią to.
  9. ZieloneBukowo

10. blazers

Powiem szczerze, że bardzo mnie dziwi postępowanie BP , rozwalają najmocniejsze rzemiosło (jest tyle mniej popularnych specyfików) , ale ich sprawa.
    Może kiedyś jeszcze będzie miała Galeria handlowa -50% i ciekawe kto kupi przepis na CMJ ?
    Szukając plusów to dobra okazja na zrobienie zapasów na przyszłe eventy.

11. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Dobrze prawisz...a chmj to bylo rzemioslo-pewniak na szybki i w miare przyzwoity zarobek..ja przestalam uzywac miedzy eventami ,bo mam drzewa teraz na polach i troche zwierzyny wiec polezy w stodole -.-

blazers lubi to.
  12. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Myślę , że te 2 cjm sprawią wiele radości ludziom z niższymi lv :D. Dlatego nie ma co narzekać , przecież trzeba wyrównywać szanse ;). A ci co wygrali dawno temu przepis na cjm w trudnym evencie (np ja ), no cóż mieli pecha , ale zwróciło im się z nawiązką xD. Pamiętacie nocne wykupy cjm po 100 tys ? To były czasy i jak widać już nie wrócą :cry:

13. Iwan.Grom

Iwan.Grom Czeladnik forum

a ja pamiętam jak niedawno królika straszącego za parę groszy można było kupić, a kurczaka to nikt nawet nie chciał. Nie bój nic, BP coś wymyśli.
    Czekam na mojego wilka w pudełku, w tym tygodniu. Może być też żabi król.

14. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dzień dobry :)
    Taki item jak "żabi król" i mnie się marzy w skarpetce:) ..... ale może być też jakiś inny fajny item.
    Samych zadawalających niespodzianek w skarpetkach życzę :)
    Miłego dnia:)

15. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

CJM nigdy nie za dużo :D

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2014
  16. ZieloneBukowo

A dzisiaj sa Sianogrosze
    dostałam 26125... cud miód... na waciki starczy:p

Plus 30 szt SP w paczuszce 8)

blazers lubi to.
  17. blazers

Dokładnie , SG - 275 (skąd akurat tyle? xD) x poziom + za tygodniowy wysiłek - 30 SP.
    Pięknie , pasza leci szerokim strumieniem :D.

18. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

i z tych 30 SP najbardziej się cieszę:Dtyle SP w ciągu jednego dnia....coś podejrzanie nas rozpieszczają:p

19. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Super SP w nagrodę:)
    I SG też się przydadzą:)

20. mieczu

mieczu Baron forum

dokładnie takie samo mam wrażenie, BP ostatnio sypie super paszą jak z rogu obfitości, choć nie powiem, bardzo mi się to podoba, zwłaszcza w obliczu dzisiejszego baby boom...

0olimpia0, moni15382 oraz gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.