Opinie INFO: Kalendarz Adwentowy 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mmmm4w

mmmm4w Okazjonalny autor

przegapiłam jeden prezent ale nie mogę odkryć ,bo brak florków a kino nie dziala>:(

2. ew_ci_a

ew_ci_a Czeladnik forum

Dziś jest 10 x Turbo Nawóz Zosi

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

drugi raz, ale cóż bierzcie to co dają :p

4. *~Ewa~*

*~Ewa~* Okazjonalny autor

Do niczego się nie przydaje ten turbo nawóz. Wcale go nie używam bo wolę gdy mi wszystkie drzewa w jednym czasie rosną

5. ZieloneBukowo

ZieloneBukowo Naśladowca mistrzów

Oj... przydaje się, przydaje do drzew z z Zielonego Ekspresu jak znalazł:)
    a jedna sztuka kosztuje 2 Florki.

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

ups, to nie to samo co z 4 grudnia :D Ale cóż, może się przyda, a może nie 8)

malinarp lubi to.
  7. loath

loath Naśladowca mistrzów

Dokładnie :) Ja wystawiam kilka Wielkich nawet z Turbonawozem, żeby zapas ciągle był, pomimo, że podlewam nim wciąż Wielkie z nawozem Zosi :) Wielkich z SN nie przyspieszam (mam same XL i XXL), bo mi szkoda miejsca na farmie na więcej baobabów z Turbo, a i tak te zielone ładnie rosną w miarę no i dają po 4 szt, więc nie ma spiny ;)

Z kalendarzowych prezencików się cieszę - ładne ilości dają, dużo lepsze niż w zeszłym roku. A jeszcze sporo skarpetek przed Nami :p

ZieloneBukowo i toDzasta lubią to.
  8. smerf41

smerf41 Weteran forum

Baobaby fajna rzecz i niezwykle pożyteczna, odkąd je mam nie brakuje mi SN na rozsiewy eventowe a wielkie drzewka zawsze podrzucam tym turbo nawozem i zbieram codziennie i systematycznie. No powiem tak chciałbym jednak doczekać się czegoś specjalnego z tych skarpetek, jakiś fajny przepis do dżemiarni:)albo jeszcze jedno magiczne - mam tylko jedno to z kalendarza z zeszłego roku:) albo FLORKOWE drzewko - no to byłby prezent!!!:)

0olimpia0 i Dagulka_1608 lubią to.
  9. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Kalendarz bardzo ciekawy, ciekawe czym nas rozpieszczą w kolejnej paczce za 6 skarpetek; skoro w ostatniej paczuszce było TPD to może teraz złote bananki? :)

smerf41 i Dagulka_1608 lubią to.
  10. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

drzewko magiczne, florkowe i zlote bananki - to jest to o czym marze :):inlove:

11. smerf41

smerf41 Weteran forum

Ale jak złote bananki to może nie tak standardowo 5 sztuk tylko 3 razy tyle:)no bo jak prezent to powinien byc miły i zaskakujący:)

Dagulka_1608 lubi to.
  12. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

o tak jestem za propozycją smerfa :) no mogą dać i jeszcze więcej tak ok 50 :) nie pogardziłabym:D

13. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

A może w ostatnim prezencie co jest na samym dole tak pięknie zapakowany będzie drzewko florkowe :inlove:oj marzy mi się xD

-strzalka- lubi to.
  14. *~Ewa~*

*~Ewa~* Okazjonalny autor

To szczerze mówiąc byłby cud nad cuda gdyby wszystkim dali florenowe drzewo. Pomarzyć zawsze możnaxD

15. hellwis

hellwis Generał forum

Tylko że w tym ostatnim to będzie pnącze xDxDxD

0olimpia0 lubi to.
  16. piecco

piecco Czeladnik forum

aa dzisiaj mamy 25 jednostek super nawózu :D

kybek93 lubi to.
  17. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

potwierdzam

18. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hahahahaha xDxD:cry::cry: ktos cos o florenowcu i zlotych bananach wspominal :pxDxD:cry:mamy za to super kupcie :p

19. **Zack**

**Zack** Naśladowca mistrzów

Super kupcia też potrzebna : D
    Może w tym dużym pakunku znajduje się florenowiec, albo magiczne... Albo drzewko bananów (złotych)...

ankak106 i bari06 lubią to.
  20. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Pomarzyć można zawsze :) , ja bym na to nie liczyła :p. A ja i tak z każdego prezentu się cieszę. :)

ankak106 i 0olimpia0 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.