Opinie INFO: Kalendarz Adwentowy 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Chyba programiści czegoś nie zrozumieli.Śnieg miał spaść ok 16-ej, a już leży.
    Pewnie skarpetki powieszą o 16-ej.
    Pan V obiecywał codziennie niespodzianki i sąxD

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Skarpet nie ma,bo ja wszystkie pozabierałam,za to że mi wilczków na TS nie dali xD teraz BP musi nowe udziergać tylko żeby im to za długo nie zeszło,bo wszyscy farmerzy czekają na prezenty xD

basiulka47 i 0olimpia0 lubią to.
  3. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

ide na miasto moze gdzies znajde podobne skarpetki w sklepie to sobie kupie :) bez laski BP

gosiagosia60, ankagdw oraz jacekf lubią to.
  4. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

o co ten szum?
    zapraszam w okolice Warszawy,na moim rynku skarpet do oporu ,do wyboru,do koloru i nawet w przyzwoitej cenie hihihi

a programiści to chyba puszczą ale firmę w skarpetkach

ZieloneBukowo lubi to.
  5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

lece pedze na zlamanie karku a tu nie ma :oops: moze bylam niegrzeczna to prezentu nie dostane :cry::cry:

6. Atomcia

Atomcia Weteran forum

xD podobno śmiech przedłuża życie - taki super prezent a nam jeszcze mało :D

gretag i zzizzie lubią to.
  7. sofija

sofija Aktywny autor

W Biedronce jest promocja- takie fajne, mięciutkie- z bukli chyba. Później da się wykorzystać xD

gretag, ZieloneBukowo oraz kabokazekana lubią to.
  8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

to ja wczoraj do 23,38 wytrzymalam i poszlam spac myslac ze jutro rano otworze kalendarz, obudzilam sie przed chwilą lece szybko po prezencik a tu nawet skarpetki nie ma...no to pieknie :(

kabokazekana, Renia1920 oraz ankagdw lubią to.
  9. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

BP ma manko w magazynach?

liczą liczą,a skarpet brak

poczekajmy kupią w promocji i otrzymamy

10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

skarpetek nie powiesili ,byłam grzeczna

gretag i ankagdw lubią to.
  11. allasad

allasad Forum Pro

Dzien dobry .
    no i skarpet brak a taka ciekawa bylam co w tych skarpetach

12. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

oj czepiacie się, taki mróz jest, że nikt rozsądny nie zostawia skarpet na sznurku tylko wiesza na grzejniku, żeby potem takie cieplutkie na nogi założyć :)
    a prezenty dostaniemy mam nadzieję z bonusem, bo przecież tak nie można, że farmerska brać czeka na skarpety zamiast w pole wychodzić i zwierza nakarmić

0olimpia0 lubi to.
  13. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Skarpety już wisiały ale były w nich TAKIE prezęty że porozrywały się i programiści po ZPT teraz je cerują :D:D:D a co do nich włożą to już inna historia ...:eek:Dobranoc Państwu.;)

14. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

no tak zaprosili na farmę wilka i zaraz zaginęły skarpety......ciekawe czy zając (królik)też brał w tym udział??????xDxDxD

15. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

Mouse w nocy pisała"nie pisać do pt",nie pisaliśmy

ja dzisiaj wzięłam telefon i dzwonię a tam po drugiej stronie,nie zgadniecie

odpowiada automat

prosimy o cierpliwość,prosimy o cierpliwość

a na koniec:już za chwileczkę,już za momencik rząd skarpet zacznie się kręcić

spadam,bo zarobię wakacje w promocji

16. piochuf

piochuf Forumowy żółtodziób

bałem się ze tylko ja nie dostałem skarpet a tu jest brak u wszystkich

17. Kloni17

Kloni17 Książę forum

eh tam skarpeta nie zająć nie ucieknie:p

18. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Spójrzmy na to z drugiej strony ... nie trzeba niczego odkrywać, każdy ma po klamerce i spoko xD

PS. Ale biedne te prezenty od BP :(

Pozdrawiam

gretag i zzizzie lubią to.
  19. Dario_W

Dario_W Czeladnik forum

Czyli nie tylko u mnie ten kalendarz nie działa? Bo u mnie nawet nic się w newsach nie pokazało, a w domku eventowym jest goła plansza.

20. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Błędy ? - cóż, zdarzają się wszystkim. Smutne jest , że mimo upływu prawie 10 godz. od pierwszej wiadomości o braku skarpetek nikt z "władców" nawet nie przeprosił graczy za zaistniałą sytuację, nie poinformował o przypuszczalnym czasie naprawy. Czyli mają graczy daleko w.... Życzę cierpliwości i wspaniałych nagród.Pozdrowienia.

0olimpia0 i zzizzie lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.