INFO: Jesienny konkurs na czacie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Konkurs odbędzie się dnia 04.10.2014, godz: 17:00

Zasady konkursu:

• konkurs odbędzie się na czacie, w pokoju globalnym
    • konkurs rozgrywany jest w systemie 2 rund po 25 pytań każda
    • uczestnik, który zna odpowiedź zamieszcza ją na czacie
    • na udzielenie poprawnej odpowiedzi uczestnicy mają 2 minuty; po upływie tego czasu pada komenda STOP; odpowiedzi udzielone po komendzie STOP nie będą brane pod uwagę
    • po podaniu sygnału STOP – osoba wyznaczona przez organizatora podaje prawidłową odpowiedź oraz przyznaje punkty uczestnikom
    • postępujemy według reguły "kto pierwszy ten lepszy", czyli osoba, która jako pierwsza udzieli prawidłowej odpowiedzi otrzymuje punkt
    • można udzielać kilku odpowiedzi jednak, każda odpowiedź musi być podana w nowej wiadomości; jeśli w jednej wiadomości zostanie wymienionych kilka odpowiedzi brana pod uwagę będzie tylko pierwsza z wymienionych
    • w udzielanych odpowiedziach obowiązuje polska czcionka i poprawna pisownia z zachowaniem dużych oraz małych liter w nazwach własnych. Nakładka umożliwiająca pisanie polskich znaków (niezbędna dla użytkowników przeglądarki Google Chrome) >>KLIK<<
    • jeśli zdarzy się, że nikt nie odpowie dobrze na pytanie, to będzie zadane kolejne, a uczestnikom nie przyznaje się punktów
    • w konkursie nie mogą brać udziału członkowie ekipy oraz ich rodziny
    • bezwzględnie należy przestrzegać regulaminu czatu

NAGRODY:
    I miejsce - koszulka Farmeramy + item "Były sobie Myszki trzy"
    II miejsce - 300FL + item "Były sobie Myszki trzy"
    III miejsce - 200FL + item "Były sobie Myszki trzy"

Organizatorzy:

Pytania zadaje: TL_MOUSE
    Odpowiedzi oraz punktacje podaje: SCM_IRI
    Czatu pilnują: CM_Cyganus, CM_DaMa, CM_Nikita

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 września 2014
  2. Katana

Katana Stały bywalec

konkursik :D

W sumie jak dla mnie to II miejsce jest tak jakby było pierwszym bo nagroda najlepsza ewentualnie trzecie :D
    Ale co ja tam mówie, na czacie marne szanse na wygraną, jak kończy się czytać pytanie to już 5 odp wrzuconych :D

Jak nie zapomne, że jest konkurs to zajrzę może uda mie się na coś odp :)

Krzychu2907 lubi to.
  3. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Tak sobie myślę, że te trzy wiewiórki to zaproszenie dla mnie xD Kto ma wygrać konkurs, jeśli nie Wiewiora xD

ells.w87 lubi to.
  4. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

Dla mnie też drugie i trzecie miejsce lepsze niż pierwsze, ale nie ma szans na wygraną

5. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Nie no perfidnie pierwsze miejsce gorsze od drugiego i trzeciego jestxDxDxDxD

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hehe :D pewnie że tak :)

Fakt, że za I miejsce troszkę brak FL, ale piszecie że najgorsze pierwsze miejsce, bo.... nie widzieliście koszulki na żywo. Ja widziałam :D i powiem Wam, że nawet nie wiocha z nią wyjść na miasto. Więc nagroda super :)

Cieszę się, że wreszcie jakiś konkurs wystartował na nowym Forum, choć ten akurat z czatem związany, ale i tak się cieszę. Oby następne.... W szczególności chciałabym 2 edycji Wyprawy po Smocze Jajo :)

Krzychu2907 lubi to.
  7. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Wiesz co... Jaka by ona nie była pewno i tak bym jej na miasto nie założył xD

NASTKA.BURAN i leloszek373 lubią to.
  8. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

dołączam do moich przedmówców i w 100% się z nimi zgadzam,za zajęcie 1 miejsca wolałabym florki,niż koszulkę,która i tak leżałaby na półce,a przy najbliższym przeglądzie szafy wylądowałaby na śmietniku(no co piszę co myślę,nie ma co owijać w bawełnę),ale i tak nie biorę w tym konkursie udziału

9. Menasa

Menasa Forum Pro

A gdzie wogóle jest tu czat?

10. MOD_Dragon

MOD_Dragon Guest

11. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Dobrze, że coś się dzieje ;) Jak nie zapomnę, to wpadnę poczytać :) Co do nagród - zgadzam się z przedmówcami xD

12. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

hehehe powodzenia Magiczna :D

Może warto sprzedać koszulkę na allegro i zakupić za nią florki :D może to nawet lepiej wyjdzie niż zająć drugie miejsce :D

13. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Ja też bym chciał, ja teżxDxD Z Magdą gadaj:D

Tak jak dzisiaj pamiętam o konkursie, to w przyszłym tygodniu pewnie zapomnę:p

14. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

nowy konkurs? fajnie, tylko że odpowiedzi będą błyskawiczne, jedyna szansa że obowiązuje polska czcionka i poprawna pisownia więc jakieś szanse dla tych piszących wolniej ale poprawnie są, moim zdaniem każda nagroda jest super i naprawdę nie należy marudzić, wszystkim biorącym udział życzę najlepszego wyniku, nie napiszę kogo chciałbym z forum widzieć na pierwszym miejscu ale będę trzymał za niego kciuki :)

15. dosias

dosias Generał forum

trzeba odpowiadać pełnym zdaniem

16. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

No i wiedziałem, że zapomnę przyjść:(

17. BA_Musa

BA_Musa Guest

Konkurs się zakończył, więc temat zamykam i archiwizuję.

Gratulacje dla zwycięzców.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.