Indyki i kaczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .vene., 24 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Witam

Ok. 2 tygodni temu zgłaszałam problem z zagrodami - dla indyków i kaczek.
    Info tu:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/indyki-i-kaczki.31565/

Zgodnie z zaleceniami napisałam do pomocy technicznej w grze.

14 lutego dostałam odpowiedź:

[usuwam]

Dzisiaj - 10 dni później próbowałam się dowiedzieć na jakim etapie jest rozwiązanie błędu w grze. To dostałam odpowiedź:

[usuwam]

Ktoś ma jakąś propozycję jak rozwiązać ten problem/błąd?

Korespondencję usuwam.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lutego 2016
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Moim zdaniem - jeśli problem się utrzymuje - po prostu wyślij następne zgłoszenie.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie, dziękuję za pomoc.

.vene., zapoznaj się proszę z Regulaminem forum, a w szczególności z tym punktem :

2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie treści prywatnej korespondencji między graczami.

Kara:
    11 - 21 pkt

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Tym razem upominam słownie.

Jeśli miałaś dłuższą przerwę w grze ( powyżej 28 dni ) to teoretycznie Twoje konto mogłoby już w ogóle nie istnieć i takie problemy mogą mieć miejsce. A skoro problem został zgłoszony do odpowiedniego działu to należy oczekiwać na jego rozwiązanie. Na forum nic nie wymyślimy ani tego problemu nie rozwiążemy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Po tym co napisałaś nie mam już żadnych pytań........

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zapraszam więc do kontynuowania korespondencji z pomocą techniczną lub oczekiwanie na odpowiedź. Zwróć proszę uwagę, że jeśli problem jest trudniejszy, może to zająć więcej czasu.
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.