Indyki i kaczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .vene., 13 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Witam
    Obecnie mam 2 rodzaje zagród dla kaczek i indyków. Jedne z normalną ilością PD, drugie z PD = 1. Na tych drugich nie da się położyć kolorowych zagród. Czy to błąd w grze?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę opisy tych zagród. Jedne z nich to pewnie zagrody klasyczne, drugie to kaczy staw podstawowy:
    kaczki.png

Zagrody klasyczne były prekursorem ulepszeń, mają krótszy czas i w przypadku ++ więcej PD. Nie można jednak umieszczać ich na podstawie, ani umieścić na nich ulepszenia.

3. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Nie nie, tu nie chodzi o zagrody klasyczne. Mam tak samo jak vene. Czesc zagrod kaczek i indykow ma inne grafiki i w opisie podane jest, ze daja 1 PD i nie moge zalozyc na nie kolorowych ulepszen.

4. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Piszę o zwykłych zagrodach.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wygląda to na jakiś dziwny błąd wyświetlania. Sprawdziłam u siebie i wszystko jest w porządku :

Zastosujcie się proszę do poradnika : >>>Gdy gra nie działa<<<,
    w szczególności bardzo proszę wyczyścić ciasteczka cookies i flashowe. Polecam również sprawdzenie jak sytuacja wygląda przy zalogowaniu się na innej przeglądarce oraz ten temat : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

Dajcie proszę znać czy problem ustąpił czy też macie jeszcze jakieś pytania ?

6. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

To nie jest błąd wyświetlania, skoro kładę na polanę kaczkę z PD1 i nie mogę na nią położyć pomarańczowej zagrody. Jak wezmę kaczy staw to nie ma problemu. Dzieje się to tylko dla kaczek i indyków... są obie wersje w magazynie.

7. SMOD_Atena

.vene.spróbowałeś/aś zastosować się do wskazówek z poradników ? Sprawdziłeś/aś jak wygląda Twój inwentarz na innej przeglądarce i nadal masz zagrodę " Kaczka " ?
    Sprawdziłam jeszcze indyki i też wszystko w porządku :

8. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Tak, na innej przeglądarce jest dokładnie to samo. Nadal widzę zagrody z PD 1.

9. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Nie ma bledow wyswietlania, na innych przegladarkach jest tak samo. Po zalozeniu zagrod wyglada to tak jak na obrazku. Na podswietlona zagrode nie da sie zalozyc kolorowych ulepszen.

10. SMOD_Atena

Ok czyli na innych przeglądarkach jest to samo. A co z wtyczką AFP, jaką macie wersję, jest aktualna, nie uległa uszkodzeniu, jest miejsce w magazynie na ciasteczka flashowe ? Wszystkie czynności z poradnika zostały wykonane i po ponownym zalogowaniu się nadal jest tak samo tak ?

11. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Sposrod ponad 20 zagrod kilka jest ze stara grafika i wyswietla 1 PD i to ma byc blad flash playera? Atena, prosze Cie. Nie jestem dzieckiem, a moje podstawy obslugi komputera to poziom zaawansowany. Wszelkie wtyczki itp sa update'owane na biezaco. Nie ruszalem tego tematu do tej pory, ale vene mnie zachecila do tego ;)

12. SMOD_Atena

Aby szukać innych przyczyn musimy wykluczyć te standardowe z przeglądarką i wtyczką, dlatego pytam. Przekażę Wasze uwagi, a Was w międzyczasie zapraszam do Pomocy Technicznej : >>>klik<<< w celu zweryfikowania Waszych kont i sprawdzenia co jest z tymi zagrodami. Z poziomu forum nie mam takich możliwości.

13. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Wszystko wyczyszczone, aktualne. Kaczki i indyki nadal mają 1 punktów doświadczenia. Ok, piszę do pomocy.

14. SMOD_Atena

W takim razie, tak jak wyżej napisałam - zapraszam do PT, tutaj już nic nie wymyślimy, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.