Imprezowe wejściówki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nikolabln, 31 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Proszę mi powiedzieć jaki jest limit imprezowych wejściówek?

2. mjanakiewicz

mjanakiewicz Naśladowca mistrzów

Według mojej wiedzy nie ma limitu.

Natomiast przy zakupie ulepszeń Laboratorium Lulka nie przypisuje imprezowych wejściówek do konta, bo wyświetla błędny komunikat o przekroczeniu limitu!

Po zakupie nie przypisuje wejściówek!

memlak i nikolabln lubią to.
  3. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Dzięki za odpowiedz

4. McSnake

McSnake Czeladnik forum

Też zostałem poczęstowany bezsensownym komunikatem:
    "Osiągnąłeś/osiągnęłaś już prawie maksymalną liczbę niewykorzystanych imprezowych wejściówek. Jeżeli odbierzesz je teraz, stracisz wszystkie, które przekroczyły ten limit! Chcesz kontynuować?"

Czy błąd zostanie naprawiony i imprezowe wejściówki zostaną przypisane do konta?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mjanakiewicz dziękuję za pomoc w wątku a odnośnie wejściówek z pakietu przekażę Wasze uwagi i jak tylko otrzymamy jakieś informacje to będziemy Graczy informować.

Ale o ile dobrze kojarzę to tutaj też obowiązuje zasada jak przy zakupie wejściówek za floreny czyli jest limit:

"W związku z tym, że w czasie wyprzedaży dostępny jest pakiet zawierający 150 wejściówek, na czas jej trwania zostanie zwiększony ze 100 do 200 limit, do jakiego można kupować imprezowe wejściówki za floreny. Po osiągnięciu tego limitu, zakup kolejnych wejściówek jest możliwy tylko przy wyborze pakietów za realne pieniądze."

Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.