imprezowe wejściówki

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika -Helios100-, 26 lipca 2026 o 00:44.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Helios100-

-Helios100- Czeladnik forum

Przeważnie kręcę kołem po 10 wejściówek i też od razu dostaję te 10 nagród z koła ale..
    Już chyba trzeci raz mi się przydarzyło, że ustawiłam 10 lub więcej wejściówek imprezowych, uruchamiam koło, zatrzymuję i ...dostaję tylko jedną nagrodę jakbym użyła tylko jednej wejściówki...ktoś tak miał i wie o co chodzi? przelogowałam się, wejściówek nie ma ... Jak dla mnie to lekka przeginka, żeby nie napisać oszukaństwo, to się dzieje tylko z imprezowymi bo wiadomo, że trzeba je kupic a nazbierac nie tak łatwo

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Zgłoszenia dotyczące "nieprawidłowego" dopisywania nagród z koła fortuny były wielokrotnie sprawdzane i nigdy się nie potwierdziły. Z naszych dotychczasowych doświadczeń wynika, że nagrody są dopisywane prawidłowo. Być może wystąpił u Ciebie jakiś błąd wyświetlania, ale żeby potwierdzić to na 100% na Twoim koncie, musisz napisać do Pomocy technicznej (w języku angielskim lub niemieckim). Z poziomu forum nie ma możliwości sprawdzenia tego problemu.

3. alicja5510

alicja5510 Forumowy żółtodziób

Nie mogę znależć swoich imprezowych wejściówek, czy ktoś może mi pomóc?

4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Poszukaj w farmerskim kole fortuny. Z prawej strony jest zielona strzałka i tam są wejściówki.
    Z paska zostały usunięte.

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

ania12355 - dziękuję za pomoc :)

Widzę, że autorka wątku więcej pytań nie ma, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.