Imprezowa wejsciówka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 6 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

Witam. Jaki jest limit wejściówek żeby mi dopisało te które kupiłem w wyprzedaży za złote banany?

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Nie ma limitu na posiadanie i zakup za gotówkę imprezowych wejściówek. Limit 200 sztuk jest przy zakupie za floreny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. nowicjusz

Prosze uważnie przeczytać moje zapytanie Przy jakiej liczbie posiadanych wejsciówek dopisuje te z wyprzedaży . Skoro nie ma limitu zadnego to dlaczego mimo tego ze mam 185 imprezowych wjsciówek nie dopisało mi do konta 10 z wyprzedaży za złote banany zostal mi jeszcze jeden paliet do wykupienia i jaka jest szansa ze mi dopisze 15 wejsciówek

Uwaga! Przypominamy o limicie dla imprezowych wejściówek. Jeśli macie przekroczony ten limit, wejściówki znajdujące się w pakietach nie zostaną wam dopisane. Takie jest ostrzeżenie wiec proste pytanie...jaki to limit?

Twoje posty połączyłam, jak chcesz coś dopisać to użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem
    klik
    Poćwiczyć możesz w tym temacieklik

MOD_Ruda

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2025
  4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Przecież odpisałam Ci, proszę czytać ze zrozumieniem. Limit jest 200!

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. nowicjusz

to dlaczego jak mam 185 to mi nie dopisało 10?

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

To zapraszam do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.