Imprezowa wejściówka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andzia1967, 16 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Dlaczego na kole fortuny nie dopisuje wygranych wejściówek? Już nie pierwszy raz zauważyłam, że tak się dzieje. Miałam 3 imprezowe wejściówki,zakręciłam kołem i wygrałam 2 następne czyli ogólnie powinnam mieć 4 tak? Są tylko dwie....Zalogowałam się ponownie i nadal mam dwie,dlaczego tak jest?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wiele razy Gracze już to zgłaszali i tutaj i w PT, a my wiele razy sprawdzaliśmy to dokładnie i tak jak napisała i pokazała na filmiku niedawno BA_Marion tutaj:

Jeśli jednak masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT. Tam jest możliwość dokładnego sprawdzenia ile wejściówek miałaś, ile zużyłaś i jakie nagrody wylosowałaś.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Wszystko rozumiem,na filmie wszystko się zgadza tylko nie u mnie niestety...Nadal brak wejściówek. Nie chce mi się pisać do PT o te dwie wejściówki,szkoda czasu,można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.