Imprezowa wejściówka

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika marcinek74, 10 stycznia 2025 o 09:15.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Witam wszystkich . Mam inteesujące pytanie do Ekipy. Dlaczego na imprezowym kole nie dopisuje do stanu wygrane imprezowe wejściówki. Pokazuje +2 ale nie dodaje. Na zwykłym kole wygrane dopisuje do stanu wyjściówek. Może ktoś z Ekipy sprawdziłby to na swoim firmowym koncie nie proszę o sprawdzenie na osobistym koncie pracownika Ekipy. Temat ten nie jest naprawiony od dłuższego czasu. Pozdrawiam

Andzia1967 lubi to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wyjaśnialiśmy to wiele, wiele razy. Wygrane wejściówki są dopisywane w chwili wystartowania koła, a nie po jego zatrzymaniu. Jednocześnie odejmowana jest wejściówka na uruchomienie koła.

Popatrz na to, co dzieje się z liczbą wejściówek na poniższej animacji:

Mam 10.451 szt. wejściówek, tak? Wykorzystałam 1 na kręcenie = 10.450 szt., ale wygrałam 2 szt. więc powinnam mieć 10.452 szt. i tyle finalnie mam.

Czy jest to już jasne?

3. nowicjusz

nowicjusz Zaawansowany

Tak powinno byc ale i ja tak nie mam...nie dopisuje na imprezowym kole imprezowych wejsciówek...już kilka razy poruszałem ten temat i nigdy nie dostałem jasnej odpowiedzi

4. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Po raz kolejny ktoś ściemnia z Ekipy. Od ściemniania mam pilota więc proszę nie lać wody to nie lany poniedziałek. Może na kontach od BP jest ok ale na kontach graczy nie. Temat od roku leży nie ruszony. Sprawdzcie na kontach graczy .

P.S Powyższy film jest instruktażowy z nie z realu.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marcinek74, nowicjusz to nie jest żadne ściemnianie, takie są fakty. Przyjrzyjcie się proszę uważnie przed zakręceniem koła i w trakcie a sami się przekonacie, że imprezówki dopisywane są prawidłowo.
    Mam też nadzieję, że nie omieszkacie nas za te pomówienia przeprosić. Temat zamykam.
    Do dalszego wyjaśniania zapraszam do PT.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.