imprezowa wejściówka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szeflera, 2 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szeflera

szeflera Naśladowca mistrzów

dlaczego po wykręceniu imprezowej wejściówki na kole fortuny nie dopisuje do stanu wejściówek
    np: miałam 108 po wykręceniu powinnam mieć 110 a dalej mam 108

dziękuję za wyjaśnienia , zwrócę na to uwagę

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2026
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

szeflera jeśli chodzi o imprezowe wejściówki to jeżeli to one mają być nagrodą to są dopisywane już w momencie uruchomienia koła nie jak dawniej dopiero po zatrzymaniu. Wielu Graczy patrzy jeszcze "po staremu" i dlatego ma wrażenie, że wejściówki nie zostały dopisane.
    Wielokrotnie to pisaliśmy na forum, sprawdzaliśmy takie zgłoszenia i wyjaśnialiśmy w PT.
    Sama możesz to sprawdzić zwracając uwagę na zmianę ilości wejściówek podczas uruchamiania koła lub też nagrywać filmiki, np. telefonem i je przeglądać. Jestem pewna, że wówczas przekonasz się, że wejściówki dopisywane są poprawnie.
    Ale jeśli masz jakieś wątpliwości to możesz napisać do PT w celu sprawdzenia konta, otrzymasz dokładny czas wylosowania i dopisania imprezówek: Pomoc Techniczna - zgłoszenie w języku angielskim lub niemieckim.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.