Opinie Impreza w Farmeramie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Super. :D No to nie czuję się samotna.;)xD
    Ja co prawda mam na razie tak:

Ale jak roślinka urośnie to skończę.:D

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

I ja się wczoraj zarzekałam, że hamaczek, ale... BB jest, bonus z pnącza się zmienił na plus - kocham wszystkie skrzynie, planów siewnych zmieniać nie musiałam i też jednak machnęłam ten event, szkoda tylko, że z oaz nic ciekawego przy okazji nie wyskoczyło :p

3. puniak3

puniak3 Moguł forum

oj szkoda że tak późno przeczytałam bo bym się z chęcią dołączyła szczególnie do tych lodów :p:p:p:p

4. rozaagata

rozaagata Aktywny autor

event zrobiony pnącze odpalone , powodzenia dla tych co robią

5. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Popieram do mnie też przemawiają tylko te pnącza,które dają jakiekolwiek skrzynki :p

6. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Do mnie też to zmodernizowane pnącze przemówiło. ;)

I całkiem przyzwoicie skakały np. małpy i kameleony w BB :eek:xD

Nie miałam ani jednego policyjnego, a mam teraz całe "tsy":cry:xD

7. anna0089

anna0089 Książę forum

No i wykrakane oto co dostałam ze skrzyneczki,

jak na zamówienie. Jednak warto było zleźć z hamaczka .

8. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Łatwy, lekki i krótki ten even gałązka na pnączu zadyndała i po evencie.

9. matthero

matthero Hrabia forum

chyba sobie jaja robią z tego eventu ?

zajmę się czymś innym...

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2018
  10. chris975

chris975 Fanatyk forum

W planach mam zrobić tylko zadania do sp no chyba, że mi coś odbije i zrobię całość xD
    Jednakże dziękuje za wypadalce z tego eventu, zupełnie nie będą mi potrzebne :)

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Event zrobiłam wczoraj w ciągu godziny i zapomniałam, że był.
    Chyba nie ogarniam tej gry, bo zrobiłam cały, zarobiłam na czysto 25 milionów SG. Dlatego tak mało, bo reszta poszła na zakupy do misji, żeby wyrównać poziom Sp :)

12. -senait-

-senait- Hrabia forum

mnie również zajęło to niecałą godz.bo 50 min.przed zakończeniem BB...później tylko czytałam,jaki to event bez sensu i be i jeszcze później ,że jednak zrobiony a cotam,a czemu nie ...itp ...itd:);)

kalinamala, Cardamon oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

U mnie tak:)

Brakujące 74 spinki wypadną przy okazji testowania weekendowego BB:) Do eventu oddawałam wyłącznie zwykłe zwierzaki - foki, krokodyle, pingwiny i kolibry. Mają wysoką wartość w stodole, to i dużo ich nie poszło. W sumie robię to, co planowałam.
    Oto dowódxD

Przy hodowlanych zwykle jest tak, że ludzie się zarzekają, że nie robią. Ale to BB jednak kusi. A jak już ma się te spinki czy inne odznaki, to wrzuca się je do worka i event sam się robi:D Jakiś problem może być z wrzucaniem zwierzaków, ale to raczej u młodych graczy z pustawą stodołą.

14. 92weronika

92weronika Baron forum

Ja na razie na bieżąco oddaję różne zapasy do misji w spółdzielni - mam ich jeszcze sporo do zrobienia, dlatego u mnie stodoła wiecznie pustawa :D
    Do tego eventu zbierałam pandy, pawie i kameleony, bo gdzieś pojawiło się info że akurat te będą potrzebne. Miałam jakieś inne zwierzątka trzymane do misji, ale to niewielkie ilości były. Dobrze że było BB to coś tam poklonowałam i wystarczyło, więc event zrobiony a przy okazji i kilka kroków w hodowlanych misjach jestem do przodu (zapasy SP poszły, ale kiedyś i tak trzeba to było zrobić).

15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja nie robię i nie będę robić eventu,szkoda na niego czasu pnączy mam po dziurki w nosie,a ono i tak nieciekawy daje bonus.

krasnoludek10 lubi to.
  16. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

Event tak jak wszystkie pozostałe robięxD;) a co! Kombajn i tak odpalony to ma chodzić na luzie a paliwko /;)/ i tak wypala.Pozdrawiam buziaczki;)

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event wczoraj szybciutko machnięty, pokolorowałam różne zwierzęta tylko tyle ile potrzeba było spinek.
    Spektakularnych przeskoków nie było.

18. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

pierwszy bonus i owszem nieciekawy, ale po zmianie... no cóż, sama się skusiłam :p

19. frixi77

frixi77 Ambasador forum

A czy z kazdej hodowli w oazie leci spinka czy tylko od czasu do czasu ???

kalinamala i krasnoludek10 lubią to.
  20. 92weronika

92weronika Baron forum

w każdej chyba. tzn. nie wiem jak z owadami i płazami, bo klonowałam tylko ptaki, gady i ssaki i miałam w każdej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.