Opinie Impreza w Farmeramie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Hamak...zresztą i tak nie mam zbyt wielu zwierząt by je na dodatek oddać.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Widzę, ze wszyscy wybierają imprezowanie, tylko ja zamierzam po polu ganiac i kury lłapać.;)xD

3. niebo016

niebo016 Generał forum

W skrzynce ze słodyczami z hodowlanego pnącza można wylosować galaretkę wyspiarza która daje 30% na Bahamy, a przepis kosztuje 125 florenów a na targu kosztuje około 35 tysięcy za jeden słoik, czeka nas rozbudowa bahama i potrzebne będą złote banany, więc można przemyśleć ten event czy go robić pod kątem całej farmy a nie że były/ są słabe nagrody, no nie wiem.

kalinamala i krasnoludek10 lubią to.
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Dla mnie każda skrzynia ma jakąś wartość. Jestem maniakiem skrzyniowym <3

5. danusias23

danusias23 Książę forum

W sumie z nudów można by zrobić ten event. Ostatnio wydałam ok 500 farmarek na próby imprezowe (z nudów), także co za różnica... 2 tys Super Papu czeka :D

6. 92weronika

92weronika Baron forum

Tak to można klonować :)

krasnoludek10 lubi to.
  7. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

I event zrobiony czy było warto ciężko powiedzieć ( na pewno na + kilka fajnych przeskoków )

powodzenia dla robiących :)

8. szamante

szamante Generał forum

9. adikab

adikab Ekspert forum

Zmienił się bonus z pnącza i teraz evencik zrobię z chęcią ;] Lubię otwierać skrzynki bez względu na to co wypadnie :p

10. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

Gady osiągają astronomiczne ceny... A tyle hamaczków miało być :p

krasnoludek10, kalinamala oraz marmlada lubią to.
  11. marmlada

marmlada Fanatyk forum

No właśnie ja swoje sprzedałam, póki cena była nie najgorsza, patrząc na "wielkie" zainteresowanie eventem i teraz żałuje że tak wcześnie, bo wszystkie kamele wymiotło z targu i mogłam zarobić na nich jeszcze więcej :cry:xD:p

12. annetta

annetta Forumowy żółtodziób

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A ja poczekałam i teraz sprzedaję - cena na te gady od wczoraj już się podwoiła:D:inlove: - a do zadań można wrzucać krokodylki chociażby
    Byłoby jeszcze piękniej gdyby i te inne zwierzaczki poszły w górę :p
    No i będą te hamaczki - co niektórzy już przecie pokończyli to teraz będą imprezować - przynajmniej dopóki się piłkarski nie rozpocznie :DxD - a tam to dopiero czekają nas emocje - ło matko:p
    - żeby było i w temacie to 1/3 ewentu zrobiona a roślinka wysiana i spinek w zapasie 58 sztuk :);)

14. apulisia72

apulisia72 Młodszy ekspert

Coraz marniejsze te pnącza....a ilości czegokolwiek potrzebnego KOSMICZNE....

15. anna0089

anna0089 Książę forum

U mnie jeszcze lepiej

ale te nowe nagrody trochę bardziej kuszą, jeszcze się zastanawiam

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Coś sobie dłubię w oazach. Szału nie ma, ale kompletnej tragedii też nie... Event zrobię, jak nie dziś, to przy weekendowym BB - jakie pewnie będzie:sleepy:
    Ale cieszę się, gdy innym idzie, zwłaszcza gdy swoje sukcesy hodowlane wrzucają na targ:inlove: Upolowałam indyka malarza za marne 14 mln. Cud, że ktoś w ogóle go wrzucił, max. to 26 mln. I tym samym misja hodowlana z indykami przeszła do historii:music::music::music:

17. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Szału nie ma ale pnącze odpalone , pora zacząć sprzedawać kameleony ba cena rośnie .
    Pozdrawiam pracujących i odpoczywających.

18. 92weronika

92weronika Baron forum

Ja też, ja też. I kury, i pawie, i słonie, i pandy :)

19. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No dobra... Połaszczyłam się na skrzyneczki z pnącza....:p:cry:xD [​IMG]

Weszłam na targ, aby posprzedawać trochę kameleonów. Ludziska faktycznie rzucili się hurmem na zwierzaki i zepsuli mi targowisko. :cry:xD

O tak teraz u mnie jest ..xD[​IMG]

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2018
  20. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Skrzyneczki do mnie przemówiły;)
    Pnącze odpalone:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.