Opinie Impreza w Farmeramie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

po ostatnich dwóch eventach czas na mały relaks:D

2. tigre

tigre Fanatyk forum

Jak to nie tak impreza jak się patrzy - leżaczki, piwko, przekąski ;)

3. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

To ja rozumiem :p na taką imprezkę się pisze hahaaa 8)xD

4. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik też poleży i poopala pupcie na polu! xDxD

5. fargosik

fargosik Czeladnik forum

Takie eventy powinny być zdecydowanie częściej, imprezy w plenerze to znacznie lepsza rozrywka od męczenia myszy ...

6. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :D

Event odpuszczam z uśmiechem na ustach i bez żalu - poimprezuję na hamaku. ;) Trochę lenistwa nie zaszkodzi, zwłaszcza, że event piłkarski zapowiada się - z tego, co głosi kalendarz - na taśmową telenowelę... :p Trzeba się więc zrelaksować, a aktualne wydarzenie daje ku temu solidne podstawy. :D Nagrody jak na mój gust mizerne, pnącze - cóż, mam sporo drzewek pachnących, jeśli będę chciała perfumy wyprodukuję samodzielnie i to w ilości znacznie większej niż 2 sztuki z każdego z drzewek. ;) A i w bonusie SP się zaoszczędzi. :D
    A więc mój pasek postępu będzie wyglądał identycznie, jak przy poprzednim evencie hodowlanym. O tak:
    xD

7. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Ja też poleżę i popachnę tymi perfumami z pnączaxDxDxDHamak......

8. danusias23

danusias23 Książę forum

A ja zapakowałam po 20 zwierząt z każdego sortu do oazy, zobaczę, jakie przeskoki i zrobię to ze ssakami - dla 50 SP i 5 :inlove:bananów. Resztę olewam ciepłym.... drinkiem xD
    "Mała" zmiana wartości pnącza na niemieckim forum - nasi jeszcze nie widzą??

alle 10 Std.
    20.000 EP
    20.000 TEP
    2xTierfutter-Box
    1x Frühlings-Box

To ma nas zachęcić... hmmm trochę słabo

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2018
  9. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

no własnie tyż zauważyłam u niemców że zmienione pnącze a u nas cisza

10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pewnie zaraz zmienią poradnik. Póki co niech spokojnie zajmują się piłkarskim.

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Ewentu nie robię , ale ponieważ jest BB , więc coś podłubię w oazach - no co poradzę , że lubię .xD

12. niebo016

niebo016 Generał forum

Jak pnącze jest zmienione? już nie daje 2 perfum i jest może : poziom razy TPD. PD i SG? To by miało sens.

13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

zmieniono juz poradnik

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pomarzyć dobra rzecz ....,
    ale rzeczywistość zdziebko inna.:p

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

W niecałe 24 godziny nagrody podwoiły sie ,bo początkowo było 10.000 TPD I 10000 PD wiec może do rozpoczęcia eventu pnącze wreszcie nabierze realnych wymiarów.;)Któż to wie?

16. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Witam.

Hahah ktoś nieźle sobie z nami pogrywa 8) jak szybko nagrody zmieniają swoją wartość na zachętę xD dobrze że Centrala czuwa ufff :p
    A w temacie - nadal wybieram hamak i te imprezki j/w
    Jest moc!! Pozdrawiam 8)

17. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

zaktualizowano bonus z rzędu Cudownego pnącza- Co 10 h otrzymamy 20 000 PD, 20 000 TPD, 2 x Skrzynia paszy dla zwierząt oraz 1 x Skrzynia ze słodyczami.
    hm wcale nie zachęca do wykonania go

18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ale zawsze to lepiej niż perfumy, których mam aktualnie tyle [​IMG]
    A drzewka perfumowe od dawna w pasku - wszystko z koła i skrzynek

19. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

hm....nadal nie mam motywacji:(

20. niebo016

niebo016 Generał forum

Ktoś tu pisał, że nie daje się hodowlanych zwierząt tylko podstawy, to jak to jest? W poradniku podali tabelkę ze zwykłymi zwierzętami i z hodowlanymi.Rozważę event , jak będzie można hodowlane dać, bo mam dużo różnych mutacji, a i skrzynki się przydadzą.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.