Opinie Impreza w Farmeramie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niebo016

niebo016 Generał forum

Jak do tej pory nie "podrasowali trochę pnącza i nagród" to już tego nie zrobią, więc event hodowlany niech robi kto chce :)

Azile, kalinamala oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. anna0089

anna0089 Książę forum

Ewentu nie robię,wszystkie argumenty dla czego nie robię podali inni fermerowicze. Ale wykorzystam BB i pokoloruję trochę zwierzaczki do przyszłych ewentow. Nie ma tego złego aby nie mogło być lepiej ;)

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Item Bicie serca na jednym malym polu daje mi wiecej punktow niz pnacze z tego eventu. Wykorzystam BB i sie pobawie w klonowanie motyli.

4. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Z przykrością stwierdzam, że pierwszy raz od zawsze nie robię eventu.

Podobnie jak Ty nie widzę, żadnych argumentów... :(
    Beznadziejne pnącze, brak kuponów, brak ts-ów, brak wszystkiego... :(

Ten event to jakiś żart? :eek:

5. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

To chyba będzie opcja dla mnie, perfumy z pnącza do niczego mi się nie przydadzą, mam ich spory zapas z drzewek. PD/TPD nieodczuwalne ;] ..szkoda SP, a siać prawie 50.000 eventówki mi się nie chce :D

Post edytowałam. Oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    MOD_Zła

spinka z lotosem będzie do zdobycia jako wypadajka z oaz przy okazji klonowania ssaków,ptaków i gadów, więc albo siejesz albo oddajesz SP:p

Twoje posty połączyłam, ponieważ w wyniku usunięcia innego posta znalazły się jeden pod drugim.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 czerwca 2018
    Azile, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. adikab

adikab Ekspert forum

[ciach]

Spokojnie, może o czymś zapomnieli ;) Do jutra się wyjaśni :D Ale na chwilę obecną to rzeczywiście nie ma sensu, chociaż lubię robić eventy. O SP nie łatwo, a jak już ją wydać to fajnie było by dostać za to coś ciekawego.

Weźmy np. to Ssaki o wartości 150.000 SG - nagroda perfumy x 40

40 szt perfum na targu to koszt ok 16.000 SG :) Nawet w sklepie po 600 daje nam to 24.000 SG Jak to się ma do tego co trzeba wrzucić :) Weźmy taką świnkę miniaturkę np. równowartość 120.000 SG (jeszcze nam 30.000 brakuje :)), koszt na targu - ok 3.000.000 SG czyli w przeliczeniu na te perfumy to by było ich ponad 5.000 :) Ja nie sugeruję, że nagrodą powinno być 5.000 perfum, ale np. jakieś zagadkowe drzewko, czy zagroda. To ma być nagroda, a nie jałmużna i ma motywować do wykonania zadania i jej zdobycia :)

Spinka z lotosem nie jest jako wypadajka z pól, proponuje dobrze przeczytać poradnik :)

Natomiast z reszty wypada tylko wsuwka z której można spinkę wyprodukować.

Post edytowałam i usunęłam cytat.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 czerwca 2018
  7. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hm...no bez przesady, nie jest tak źle
    zbierasz pnącze dwa razy dziennie ,więc miesięcznie to 600 tys. TPD i PD, a to nie jest wcale tak mało
    po drugie zapewne bedzie BB w weekend , wiec przy okazji klonowania można sobie na leniuszka zrobic event

8. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Coś tam sobie po klonuję przy okazji BB (żeby porobić do misji), ale czy na tyle żeby skończyć cały event? Pewnie nie. Może akurat tyle, by uzbierać na samą SP? :D Jak wyjdzie nadprogramowo coś, to może też farmarki.

Liczyłam trochę na jakieś zagrody w nagrodach... :sleepy:

leloszek373, Azile oraz kalinamala lubią to.
  9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące do tematu usunęłam.

U mnie event zrobi się sam pod warunkiem, że będzie Baby Boom :)
    Poklonuję sobie zwierzaki, które są mi potrzebne, więc spinki z lotosem same się uzbierają. Zwierzeta mam w stodole w wystarczającej ilości, żeby oddać nawet same podstawowe.
    Czyli bez siania i bez marnowanie SP będzie :D

10. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

BB na moim serwerze można powiedzieć nie istnieje, a ogromna ilość zwierząt to pikuś?

11. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

ciągle się waham czy robić czy nie, chyba pokoloruje trochę zwierzaki poczas BB, jak się uda to zrobię a jak nie to płakać nie będę :)

12. abask

abask Fanatyk forum

Może jednak warto zrobić bo w następnym evencie nagrodami będzie kurnik, kaczy staw, jabłonka i 100 PD. :)

13. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

przecież w poście który cytowałaś napisane było, że wypadajka z oaz ;] więc ktoś miał rację (chyba, że post był edytowany później) i wszystko jest jasne

ja sobie odpuszczam, ostatni neonowy dość nadwyrężył moją cierpliwość

14. tigre

tigre Fanatyk forum

przesuń się trochę ;) na Bb poklonuję ale to co mi pasować będzie i na pewno nie wrzucę do wora ;)
    ja kocyki doniosłam- noce chłodne bywają ;)

15. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

odpuszczam event ... przy takich nagrodach to aż grabie opadają :cry:

16. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Odpoczywam i to dosłownie. Jadę na urlop więc nie ma dylematu robic czy nie :D. Chociaż w tym wypadku o żaden dylemat, pcham się na leżaczek;)

17. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

racja. :(

magdusia668 i niebo016 lubią to.
  18. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Poczytałam tylko Wasze komentarze. Poza BB i sprzedażą zwierzaków nic nie robię.

19. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

O właśnie - i 72000 badylka do wysiania w 5 dni 8)
    Lepiej robić :);)
    A ja sobie wystawię wszystkie kurniki i kukułki i też będę robić ten... ,,produkt uboczny,, co na targu taką ładną cenę miał ostatnio :DxD . Potem sprzedam i zakupię za niego potrzebne zwierzaczki, trochę ewentówki posieję coby na te spinki mieć, trochę poklonuję, by na wszystkie spinki nie siać i machnę ewencik bez zbytniego poświęcenia:pxD
    Skoro już jest strategia no to...od jutra robimy :D

20. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Jest nas więcej :) Na hamaczkowanie nie mam czasu,ale czytającym ten wątek Sąsiadom, dziękuję za wsuwki,eventu nie robię,BB nie robię ogólnie nic nie robię :sleepy:
    U nas mówią ,co za dużo to nawet świnia nie zeżre,a ja mam ogólnie przesyt wszystkiego :oops:

Ostatnie edytowanie: 12 czerwca 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.