Opinie Impreza w Farmeramie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Jezeli jest tak jak piszecie, że tyle potrzeba roślin i wypadajek to i ja nie robię....po raz pierwszy chyba odpuszczam event.:eek: Szkoda zwierzaków i SP na takie marne pnącze, a perfumy to mi lecą bez przerwy z koła, mam ich ponad 3 tys i nie potrzebuję jeszcze z nagród.... marność nad marnościami. :mad::eek:
    Będę siała do misji, czasu nie ma aby się z nimi wyrobić, to teraz jest okazja :pxD

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jest, potrzebne ilości wsuwek i czarnego lotosu zostały poprawione.
    Przepraszamy za błąd.

3. BlueAnnie

BlueAnnie Czeladnik forum

Ja również odpuszczam. Czas nadrobić misje. :)

4. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześc, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Jeżeli byłaby taka możliwośc, że do eventu dożynkowego można oddawac perfumy, to jestem "za".
    Na tą chwilę prawdopodobnie odpuszczę sobie ten event - będzie to 1-szy event odpuszczony w mojej "farmerskiej karierze".

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

PPostanowione- nie robię efekty! Za to sieję orzecha ziemnego dla flamingówxD

6. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Czesc :)
    Mam wprawe w odpuszczaniu eventow wiec bez zalu odpuszcze ta impreze. Wymagania kontra nagrody po prostu mnie rozbawily. Potrafie, jak wielu farmerow zacisnac zeby i wysiac ogromne ilosci rosliny eventowej jesli ma to sens. Tutaj tego sensu nie widze. Mordowac sie tydzien dla kilku farmarek i pnacza bez wartosci.. I te ilosci zwierzaka do oddania..xDxD

7. 92weronika

92weronika Baron forum

Jeszcze się zastanawiam. Na razie hoduję. Zawsze można sprzedać. Spodziewam się skoku cen kiedy event już ruszy. No chyba że większość graczy wychodzi z podobnego założenia i ceny jednak spadną. Wtedy może się pokuszę, ewentualnie zrobię zakupy do misji :)

8. Krzych1975

Krzych1975 Okazjonalny autor

Ten event jest całkowicie nie opłacalny Więc u mnie sprawa jest oczywista WOLNE 8)

9. hp25

hp25 Forum Pro

OK, ale 100SP jest w nagrodach, więc ostatecznie 320 SP idzie na event. Wiem, że opłacalność niewielka, ale w porównaniu z majowym hodowlanym, to całkiem mało. Zwierzaków jakoś się uzbiera.

Azile, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A jutro okaże się, że do piłkarskiego potrzebne będą kolorusy... i w oazach aż będzie furczałoxD I co ze spinkami zrobimy? Do eventu grzeczniutko oddamyxD To byłoby paskudne zagranie:D

11. niebo016

niebo016 Generał forum

E tam, najwyżej 2 eventów się nie zrobi, a spinki zamienią na punkty i sianogrosze. Nie wiem nawet co ma być w piłkarskim evencie - tysiące sztuk do wysiewu czy jak?. Czarnego lotosu wysiewać nie będę, bo za dużo go potrzeba.

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wiem, że w nagrodach jest 100 SP ale i tak nie dam 320 swojej SP i to nie dlatego, że to dla mnie dużo ale dlatego, że mnie BP źle traktuje . To jest naciąganie graczy - wysiej 48 tys. rośliny, a jak ci się nie chce to daj SP.-.-8) Jak na to kolejny raz pójdziemy (już w evencie "Podstawy uprawy" była alternatywa albo siejesz albo oddajesz SP), to tak będą wyciągać od nas i życzyć sobie coraz większej ilości badyla.
    A zwierzaki mam, nawet kolorowych sporo - pójdą na targ.:)

13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Same trudne wybory:

-robić, nie robić ?
    -jak robić to chlapać SP i zwierzem, czy wysiać dla odmiany kilka /sic!/ badylków ?
    -no i cieszyć się, że takie wybory i rarytasy bez przerwy daje BP, czy może czasem pozwolić sobie na chwilę refleksji i nie zaklinać rzeczywistości, że to wszystko takie fajne ?

W sumie tak tylko przechodziłem i już mnie nie ma, bo pomimo natłoku superowych wydarzeń na farmach wątki eventowe są .......
    ........... tak samo wciągające jak te ciągłe wybory i eventy.

Nawet bez emot się obyłem.

Bry w zadumie.

14. puniak3

puniak3 Moguł forum

nie robię hamakuję wypoczywam i odsypiam :p:p:p

15. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Kolejny urlop pod tytułem "Leżing z łomżingiem":D:D:D

Hamaczek i luzik:)
    Poczekamy do kolejnego sensownego eventu:music::music::music:
    Tego eventu nie robie bo mi się nie chce;)xDxD

16. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Ale jeżeli chcesz SP to można zrobić 35 spinek wysiewając 8.050 badyla i oddając np. 147 żyraf przy ssakach, 83 pingwiny przy ptakach i 79 krokodyli przy gadach, a resztę można sobie darować. 350 wypadajek to też stosunkowo niewiele. Ale to kwestia wyboru.

17. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Witam i ja:). Ja zamierzam zrobić z ssaków pierwsze zadanie(jestem fanką naklejekxD)z ptaków 3 zadanka(troszkę nawozu i superpaszy zgarne)a z gadów to nie mam w stodole ani jednego choć przydałoby sie chociaż pierwsze zrobić

18. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Paskudne zagranie beż wątpienia, no cóż wszystkiego można się spodziewać, wszak na SP jest niezły zarobek..... nie kijem go, to pałką hehexDxDxD
    Czekam na poradnik do piłkarskiego xD

19. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

posun sie troche,przynioslam lody,owoce i razem mozemy sie troche zrelaksowacxDxDxDjak na razie mam dosc siania.....a poduszke tez mam,zeby bylo wygodniej:);)

20. adikab

adikab Ekspert forum

Że jak ? Albo sianie, albo klonowanie, nie zrobisz ewentu bez tego. Gotowce do oddania wypadają tylko przy rozmnażaniu, a pozostałe wypadajki z pól, zagród to zwykłe spinki które przed oddaniem musisz przemielić z eventówką w młynie :)

To chyba będzie opcja dla mnie, perfumy z pnącza do niczego mi się nie przydadzą, mam ich spory zapas z drzewek. PD/TPD nieodczuwalne ;] ..szkoda SP, a siać prawie 50.000 eventówki mi się nie chce :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.