Opinie Impreza w Farmeramie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

raczej zrobię i ani jednej SP nie zużyję :) pod warunkiem, że wyleci odpowiednia liczba wypadajek, bo wysianie roślinki to nic trudnego
    gady zrobię krokodylami, ptaki pingwinami a do ssaków zwykłych pand mam w sporym nadmiarze
    nagrody nie są jakieś może nadzwyczajne, ale setką SP czy framarkami nie pogardzę
    jeszcze zobaczę jak się rozwinie sytuacja na targu
    edit 1 - a jednak tych roślin trzeba zdecydowanie więcej niż napisali ... :(
    edit 2 - w poradniku zmienili liczbę roślin do wysiania... teraz się mocno zastanowię.... chyba że coś znowu zmienią, bo taką mamy modę ostatnio xD

Ostatnie edytowanie: 12 czerwca 2018
  2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzień dobry
    coś czuję, że i ja hamak rozwieszę między drzewkami, pnącze marne jak dla mnie i trochę mi zwierza szkoda, Sp też szkoda, siaia mam chwilowo dosyć. Jednak posłucham szelestu liści ;).

3. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Jeszcze do końca nie podjąłem decyzji, ale i ja mam ochotę rozłożyć hamaczek i poleżeć w słoneczku;), może jeszcze coś się zmieni jeśli chodzi o pnącze, ostatnio BP po narzekaniach farmerów lubi robić takie poprawki:p

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event pewnie zrobię z przyzwyczajenia.
    Jak dadzą BB to sobie trochę pokoloruję - SP jest sporo.
    Siać mi się nie chce tego lotosu.

5. niebo016

niebo016 Generał forum

Pnącze nieciekawe, nagrody też, za mało kuponów w nagrodach ( tylko jeden ), mogli by chociaż raz dać kilka tych kuponów na kombajn. Po co znowu perfumy z pnącza dają?. Po ostatnich pechowych neonowych to na wszystkie hodowlane patrzę podejrzliwie. Podoba mi się tylko ten czarny lotos xD

6. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Ide na hamak, komu zrobic troche miejsca??

7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pasuje mi poklonować to i owo... Eventowe BB dobrze się do tego nada... Może będzie cokolwiek lepsze niż to ostatnie:sleepy: A jak już będę miała spinki, to i event zrobię. Dobrze, że można wrzucać zwykłe zwierzaki jak leci a nie tylko kolorusy. Trzymam stosowny zapasik na taką okoliczność:)

8. Honorata

Honorata Aktywny autor

Do wyprodukowania 210 spinek z lotosem potrzeba 48.300 czarnego lotosu i 2.100 wsuwek a nie 16.100 lotosu i 700 wsuwek. Gdzie jest błąd?

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

policzyłam co nieco i aby zgarnąć SP i farmarki potrzeba 60 spinek z lotosem czyli:13 800 badyla i 600 wsuwek (bez użycia SP)

10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Masz rację. 16.100 lotosu i 700 wsuwek wystarczy tylko na jeden typ zwierzaków. Trzeba to przemnożyć przez 3.

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

"W celu ukończenia eventu należy oddać 210 Spinek z lotosem.
    Można je zdobyć wykonując w sumie 210 zestawień ssaków, ptaków i gadów.
    albo
    Wyprodukować w młynie za 700 x Wsuwka i 16 100 x Czarny lotos."​
    Ktoś zapomniał w poradniku napisać, że te 700 wsuwek i 16 100 lotosu to potrzeba na jednego zwierzaka.:pxD

12. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Marna ta impreza, ale to też plus, zaległości można nadrobić.
    Aby więcej takich eventów na lato :D

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To ja się wycofuję. Nagrody nie powalają a SP mi szkoda, bo i tak mam go za mało. Zapasy poczekają sobie na neonki:p

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gdyby pnącze nie zostało zmienione, to za 10 tys. PD/TPD oraz 3 perfumy nie warto siać 48 tys. rośliny i uzbierać 2100 wypadajek lub zużyć 420 SP i oddać za 2.400.000 zwierzaków.
    Ten event to jakieś nieporozumienie. [​IMG]

15. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Albo jest błąd w składzie spinek z lotosem o_O. I tak nie będę siać ani jednej roślinki :pmam dość siania na jakiś czas:oops:

16. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Podliczyłam i stwierdzam, że moje chomikowanie ma swoje dobre strony i mam na tyle zwierząt, że nie muszę klonować, ani siać rośliny. Trzeba tylko wypadajek, ale to się zrobi. Bardzo się cieszę, mimo, że nagrody nie powalają, to dostanę je bez wysiłku, więc dla mnie warto.
    Edit: żeby nikogo nie zmyliło - nie miałam racji, trzeba jednak klonować lub siać. Szkoda, za wcześnie się cieszyłam. Entuzjazm mi siadł.

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2018
    kalinamala, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zgadzam się całkowicie. Chyba tym na górze upały nie służąxD

18. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

tez mi sie zdawało ze pisze 3 perfumy ale teraz patrze że 2 szt :)))

Ostatnie edytowanie: 12 czerwca 2018
  19. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Monotematyczna do znudzenia się robię, bo kolejny leżaczek przytachałam :eek:.
    Jeśli sąsiedzi mnie czytają, to proszę o nieprzysyłanie wsuwek.
    Z góry dziękuję.

20. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Dzień dobry
    Event robię, może i samo pnącze mało atrakcyjne ale bliżej mi do grządki niż do hamaka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.