ilosc nasion eventowych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 20 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

zgodnie z OO mamy dostac an poczatek po 10 szt nasion, w zakladce jest ale tylko po 5!!!

Co to na negatywna niespodzianka??????

2. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie to samo ale się zeźliłam wrrr...

3. zoe1047

zoe1047 Czeladnik forum

u mnie też 5 sztuk ;(

4. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Normalka. Był czas przywyknąc. 8)

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Na innych forach jest informacja, że na start dostajemy po 5 sztuk każdej z roślin.

zagma lubi to.
  6. rysio

rysio Półbóstwo forum

To komu z opiekonow polskiego forum nalezy powiedziec "DOBRANOC"
    Czy to tyklo jedyna metoda czytac forum we wszystkich znanych jezykach bo na maszym sa wiecznie bledy???:(:(:(>:(>:(>:(

7. jasko54

jasko54 Stały bywalec

nie zgadzam sie tym razem bledow nie ma bo jest na forum napisane wyraznie 5 nasi0n pozdrawiam

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Z tego co widzę w naszym poradniku wkradł się błąd. Poradnik został już poprawiony. :)

rysio, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

9. rysio

rysio Półbóstwo forum

Najpierw zobacz kiedy zmieniono ilosc nasion a potem psiocz i upominaj
    Czy ktos z Modow moze mi powiedziec skad sie biora nie tylko tego typu bledy.
    Po tej odp wg mozna zamknac

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

rysio, na końcu każdego poradnika znajdziesz takie zapis:
    Zatem część "błędów" są to zmiany lub uzupełnienia - jak czytamy w powyższym tekście. Pamiętaj również że moderatorzy to nie maszyny i czasem każdemu z nas trafia się pomyłka. Uprzedzając pytanie - poradniki są sprawdzane po kilka razy. :)
    Odpowiedzi na pytanie udzieliłam w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Oczywiście gdyby jakiś Gracz zechciał nam pomóc serdecznie zapraszamy w szeregi ekipy --> Zapraszamy do ekipy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.