ilosc bulionow wikinga

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by rysio, Jan 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

chyba zawodzi mnie matematyka, ale wevencie polarnym i swiatyni zmij pozna och zdobyc po 10 szt = 20 szt. do zdobycia pnacza "Legenda Wikingow III" potrzeba 40 gier = 40 bulionow.
    skoro ich nie produkujemy to skad sa do wziecia te brakujace 20 szt.?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj.
    Z Poradnika do eventu Legenda wikingów wynika, że eventami powiązanymi z tym eventem są:
    • Świątynia żmij, Polarna impreza, Przyjęcie urodzinowe
    Zgodnie z kalendarzem od 23 stycznia planowana jest impreza pod roboczą nazwą Ukryte przedmioty edycja urodzinowa (nowe tryby gry). Można na tej podstawie wnioskować, że kolejne (brakujące do zdobycia pnącza) buliony zdobędziemy w ramach w/w wydarzenia. Aby to potwierdzić, należy jednak śledzić Oficjalne ogłoszenia.

Czy masz jeszcze pytania?

***kacper*** likes this.
  3. rysio

rysio Półbóstwo forum

dziekuje za te przypuszczenia, nie, pozostaje czekac czyli zamknac

4. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

miałem zadac takie same pytanie o buliony i moim zdaniem nie powinniśmy nic tu wnioskować czy tez sie domyślać a zasady powinny być jasno określone skoro event sie juz zaczął :sleepy::(

hlnrys likes this.
  5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Alan1907, mogę przekazać tylko tyle informacji, ile znalazło się w Poradniku. Jeśli zdobycie pnącza wymaga rozegrania 40 mini-gier, to siłą rzeczy eventy powiązane muszą nam to umożliwić.

A skoro Autor nie ma już pytań, zamykam wątek.

Thread Status:
Not open for further replies.