ilość super paszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adlyn, 26 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Moje pytanie brzmi ile potrzeba żeby zakończyć super paszy w oazie ażeby ukończyć całą misje z kolorowymi królikami np ? ilościowo zwierzątek i paszy jak to wygląda.. ktoś coś wie? bo mi trudno wyliczyć nawet kiedyś próbowałam ale w końcu przestałam a chciałabym skończyć wreszcie owe misje.. :/

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Niestety ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Gdyż sama hodowla w oazie jest losowa, co oznacza że nie zawsze musi iść po naszej myśli. Wtedy zejdzie więcej SP(super paszy). Jedyne co możesz obliczyć to ile teoretycznie zejdzie SP, jeśli wszystko pójdzie gładko.
    Ponieważ system jest losowy, i w zależności od losowania może Ci zejść więcej albo mniej nie da się sporządzić jednej tabelki. Pozostaje robić na bieżąco. Albo kupować na targu, wtedy też zmienią się ilości zużytej SP.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

czyli nie da rady w przybliżeniu podać konkretnej ilości? :/

4. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

okolo 350 pasz

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczowi za pomoc,

Konkretnej liczby nie jestem wstanie Ci podać, jednak tak jak podała sabcia95 może koszt całość wyjść podobny. Wszystko zależy od losowości systemu.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

jeszcze pytałam o zwierzątka ale próbuję wyliczyć sobie samej aczkolwiek ciężkie to jest... dziękuję za podanie ilości sp.. Miłego dnia życzę :)

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Pamiętaj, że wszystko to szacunkowe ilości. Sama losowość systemu nie pozwala na podanie konkretnych wartości. Już samo hodowanie podczas BB gdzie mamy większe szanse na przeskoki zmieni twoje wyliczenia :) jedyne co możesz zrobić to oszacować teoretycznie ile potrzebujesz. Ale czy będzie mniej albo więcej to już jest losowe.

Życzę powodzenia w liczeniu :),

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.