ilość ofert na targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kloni17, 28 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Bardzo mnie to ciekawi jak to jest możliwe że niektórzy gracze mają więceej niż 10 ofert na targu z jednej rośliny?!
    Właśnie wchodzę na targu na kwiat kowhai a tam 20 ofert jednego garcza i to jeszcze po 5 sztuk! (nowego drzewka!!) to ile on ma tych drzewek?

2. -matina1999-

-matina1999- Forumowy żółtodziób

O tak też to zauważyłem i wkurza mnie to jawne oszustwo!
    Są równi i równiejsi

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale jaka kpina?Mając konto premium można wystawić 20 ofert.A ts można kupić dowolną ilość,więc i można mieć dużo nowych drzewek.

Agata00755 i ma-ter lubią to.
  4. ma-ter

ma-ter Komandor forum

proponuję najpierw zapoznać się z zasadami targu a dopiero wygłaszać takie opinie...
    każdy może na targu kupić (lub upolować) dowolny towar a później go sprzedać....takie są prawa rynku:)
    a gracze premium (tak jak napisała foczunia) mają możliwość wystawiania 20 ofert

Agata00755 lubi to.
  5. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Jak słusznie odpowiedzieli Gracze, posiadacze złotego i diamentowego konta Premium mają możliwość wystawienia podwójnej ilości zleceń na targu, dodam jeszcze poradnik >>Konto premium<< i zapytam czy Autor ma jeszcze jakieś pytania?

brydziulka180 post usunęłam, to nie jest temat to wyrażania opinii na temat targu

6. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Bardzo dziękuję za odpowiedż:) i nie chciałam moim pytaniem wywołać jakieś burzy za to przepraszam :music:
    Mnie to jedynie ciekawiło jak to jest możliwe.
    Dziękuję i proszę zamknąć temat

7. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Zamykam zatem i również dziękuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.