Ilość nawozu w oborniku - po naprawie błędu (dot. OO)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sekme, 4 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jedno ale..od razu stanowisko BA..;)xD

hlnrys lubi to.
  2. Sekme

Sekme Generał forum

Tak podejrzewałam, że to zbyt piękne, by mogło być prawdą...
    Smutne tylko, że znów to jest błąd tylko u nas... Nie wiem (i nie wnikam), kto tłumaczy te różne informacje, faq itp. na polski, ale na miejscu tej osoby byłoby mi wstyd. Przed samą sobą, że taka fuszerka z moich rąk wychodzi.
    Dobrze wiemy, że śpiewać nie każdy może i każdy człowiek ma predyspozycje do czegoś innego, więc skoro wyraźnie widać, że ta konkretna osoba nie nadaje się do tego typu zadań, to może powinna uczciwie się do tego przyznać i przekazać to komuś innemu?

Można zamknąć. Bo i o czym tu jeszcze rozmawiać. :(

P.S. Jeśli tych... hmmm... "tłumaczy" jest więcej, to może powinno się rozważyć temat kontroli - jeden tłumaczy, drugi po nim sprawdza i poprawia błędy?

3. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Bardzo aktywny czy bardzo atrakcyjny? ;)

Sekme staramy się, aby wyglądało to właśnie tak jak piszesz. Jednak nie myli się tylko ten kto nie robi nic. Pomyłki zdarzają się każdemu. Nie mogę obiecać braku kolejnych pomyłek, mogę jednak zapewnić, że nie robimy tego celowo i bardzo, bardzo jest nam przykro jesli jakiś błąd się wkrada. Bardzo Was za to przepraszamy.
    I skoro można to zamykam :)
    Życzę udanego wieczora :)

Sekme lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.