Ilość nawozu w oborniku - po naprawie błędu (dot. OO)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sekme, 4 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sekme

Sekme Generał forum

Przed chwilą pojawiło się takie OO (>>KLIK<<):

Czy to znaczy, że znów można będzie mieć nawóz ponad wielkość obornika?

A dokładnie np. dla obornika o pojemności 100 szt.:
    - mam 50 szt. w oborniku i na targu 300 szt.
    - jeśli automat wycofa moje oferty po 7 dniach, to w oborniku będzie 100 szt., a 250 szt. przepadnie
    - jeśli sama wycofam oferty z targu, to w oborniku będzie 350 szt. i nic nie przepadnie.

Tak rozumiem powyższe ogłoszenie, ale czy to prawda?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sekme ja po przeczytaniu OO rozumiem to dokładnie tak samo jak Ty,a jak będzie to wkrótce się przekonamy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

patrycja9922 lubi to.
  3. maslane04

maslane04 Baron forum

Sprawdziłem znowu ściema. U mnie po wycofaniu dopisało tylko ilość do pełnego zbiornika więc nijak ma się to do O.O.

Sekme lubi to.
  4. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

potwierdzam
    oo swoje- gra swoje
    po wycofaniu oferty nawozu tylko do 300 szt dopisało

Sekme lubi to.
  5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Jednak, to chyba nie będzie tak pięknie jakby wynikało z naszego OO....
    Jest znaczna różnica w tym, co piszą w OO na innych forach .... np. oferty nawozu wycofane przez gracza, nie bedą się dopisywały ponad pojemność zbiornika.

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd. Ogłoszenie zostało poprawione. Istotnie, przez jakiś czas w grze istniał błąd polegający na dopisywaniu całości oferty nawet jeśli w oborniku nie było miejsca. Bardzo dziękuję za czujność i raz jeszcze przepraszam za niedokładne zapoznanie się z otrzymanymi informacjami.

Sekme, zagma oraz est-orka lubią to.
  7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mam prosbe w imieniu wielu userow...
    oby to byla ostatnia korekta faq,,oo i innych ogloszen

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

norbijas, jeśli przyjdziesz do Ekipy i tego dopilnujesz...

9. maslane04

maslane04 Baron forum

I czemu mnie to nie dziwi? Znów błąd w tłumaczeniu. Na szczęście straciłem tylko 78 sztuk nawozu.

ross2 i kefirek lubią to.
  10. SMOD_Atena

maslane04, nie myli się tylko ten, co nic nie robi.Pomyłka każdemu się może zdarzyć.BA_Czerwona za pomyłkę przeprosiła oraz poprawiła OO.A ja ze swojej strony wyślę Ci CMJ,mam nadzieję,że to zrekompensuje Twoją stratę (poproszę tylko o sówkę na mój nick w grze eewunia67,ponieważ Twojego z gry nie znam).
    Przypominam,że dział ten nie służy do dyskusji.Masz ochotę na komentarz,rozmowę,zamieszczenie swojej opinii,to zapraszam tutaj : >>>klik<<<

Sekme,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A wystarczyło dokładnie zapoznać się z otrzymanymi informacjami i nie było by kolejnej wpadki. Nie ma to jak wolontariat - mogę, ale nie muszę (to tylko moja opinia).
    Co tu dużo pisać; aby do następnego OO.

ross2, yvonnege_ oraz maslane04 lubią to.
  12. SMOD_Atena

hlnrys, może przyłączysz się do naszej Ekipy ?Zapraszamy serdecznie :)

Sekme,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

13. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

no super, wlasnie stracilam 500 jednostek nawozu. czy mi to teraz ktos zwroci?
    specjalnie trzymalam na event . kilkakrotnie wracal na tartg i do obornika (prowizja kilkakrotnie placona:cry::cry::cry::cry::cry:)

14. SMOD_Atena

MYSZKA2005, wystarczyło raz to sprawdzić ,po cóż kilkukrotne próby ? Na moim targu nawóz obecnie po 6 SG ,ale żebyś nie odczuła straty to Tobie również mogę prywatnie z mojej farmy wysłać chutneya.

Jeszcze raz przypominam,że to nie jest dział dyskusyjny,wyżej podałam temat do rozmów i tam zapraszam zainteresowanych.

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

16. maslane04

maslane04 Baron forum

Dziękuję, nie skorzystam z rekompensaty.

kefirek lubi to.
  17. SMOD_Atena

Szkoda :(
    Nie chcesz to trudno.Dawać i prosić to za dużo.

Dziękuję za pomoc w temacie.

I zapytam jeszcze czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

18. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

Atenko,
    zapoznalam sie z dzisiejszym ogloszeniem w sprawie obornika i nie wydawalo mi sie konieczne sprawdzanie. no coz tak bywa jak sie wierzy w slowo pisane:)
    za propozycje prezentu dziekuje, ale nie ma takiej potrzeby.

19. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

My mamy sprawdzać? Chyba jak jest OO to przyjmuje się, że jest to prawda. Jeszcze do nas macie pretensje, dziwne na prawdę.

kefirek i hlnrys lubią to.
  20. SMOD_Atena

A czytałaś może co napisała MYSZKA2005 ? Przeczytaj proszę jeszcze raz :
    Do powyższego posta kierowana była moja odpowiedź.Nigdzie nie napisałam że należy sprawdzać ani nie miałam żadnych pretensji,więc nie sugeruj proszę czegoś,czego nie napisałam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.