ile

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 1 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

ile jest obszarow / plansz w kazdej jaskini?
    mam nadzieje ze nie przeoczylem tej informacji

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma takiej informacji albo ja też jej nie widzę i myślę, że skoro nic na ten temat nie napisano to nie ma jakiejś określonej ilości plansz. Ale dopytam jeszcze.

3. SMOD_Atena

rysio tak jak wyżej napisałam, nie ma przypisanych numerów do plansz, przechodzimy do kolejnych losowych plansz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. rysio

rysio Półbóstwo forum

nie chodzi o numery plansz ale ich ilosc w ajskini i grocie?
    lub tez inaczej ile ich trzeba rozegrac (minimalnie)?

5. SMOD_Atena

Ilość plansz do przejścia nie jest oznaczona i nie to jest wyznacznikiem otrzymywania nagród. Nagrody otrzymasz za wykonanie określonych zadań a te przedstawione są w tabelach z poradnika:

Wymagają wydatkowania określonej ilości wytrzymałości, odrębnie dla każdej z jaskiń:

[​IMG] [​IMG]

Misje również są odrębne dla każdej z jaskiń:

Jeżeli chcesz np. wykonać 13 zadanie na planszy Szmaragdowa grota i otrzymać 3 x floreny to wymagane jest wejście do nowego obszaru 25 razy, to tak jakby było 25 plansz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. rysio

rysio Półbóstwo forum

nie dziekuje

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.