ile linijek w podpisie?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anhedrea, 14 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ile linijek w podpisie 2 czy 3?
    Pytam, gdyż zostałam przez moda zganiona za 3, a po forum cały czas krąży osoba z 3 i to nie jedna :)
    Więc już nie wiem, może zostałam zganionia za niewygodny komentarz? A może już można mieć 3 linijki?

Ostatnie edytowanie: 14 października 2014
    est-orka lubi to.
  2. Alairë

Alairë Generał forum

Myślę, że powinnaś spojrzeć w regulamin forum ;).

Zgodnie z pkt. 2/2.1 - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach
    500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3). Język podpisu jest dowolny (pod warunkiem zamieszczenia polskiego tłumaczenia).

3. Anhedrea

Ja to wiem, ale może nie zauważyłam zmiany i Ty też nie i już można 3 linijki ;)

est-orka lubi to.
  4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Regulamin mówi o 2 linijkach, nie wiadomo nam nic o zmianie do 3 linijek.

Masz jeszcze jakieś pytanka?

5. Anhedrea

Ja tylko chciałam zwrócić uwagę aby wszystkich graczy modzi traktowali jednakowo, czyli zgodnie z regulaminem.

Czyli jak 2 linijki to u wszystkich proszę tego przypilnować.
    Pytań nie mam.

est-orka lubi to.
  6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

W takim razie zamykam.
    Jako Moderatorzy staramy się tego pilnować, ale nie zawsze zauważymy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.