Ile jest dodatkowych nagród?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 16 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Całkiem zapomniałam o tych dodatkowych nagrodach i odebrałam tylko jedną przed pierwszym etapem. W tej chwili jestem przed zadaniem nr 5, ale nic mi się nie podświetla. Czy to dlatego że nie odebrałam tych wcześniejszych? Myślałam, że przepada nagroda tylko z danego etapu. Chyba, że jest ich mniej niż 5 i nie ma już nic do odebrania?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dodatkowych nagród jest tyle ile jest etapów czyli osiem. Przed rozpoczęciem każdego etapu czyli zanim oddasz scyzoryki do zadania to musisz odnaleźć na planszy odpowiedni obrazek i w niego kliknąć. Po rozpoczęciu danego zadania nagrody już odebrać nie możesz, przepada.

Jeśli rozpoczęłaś już zadanie 5-te to pozostały Ci już tylko 3 dodatkowe nagrody, do odebrania przed rozpoczęciem każdego z pozostałych trzech zadań.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. FarmaBeatki37

Jaki przedmiot powinien się podświetlić przed piątym zadaniem? Obklikałam już cały obrazek i nic.

4. SMOD_Atena

Jak dobrze pamiętam, to chyba gdzieś po prawej stronie złote banany ale pewna nie jestem. Zerknij proszę do wątku z rozmowami, być może tam ktoś napisał: >>klik<<, albo tam Graczy zapytaj. A obrazek nie podświetla się od razu tylko jak najedziesz na niego kursorem.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. FarmaBeatki37

Ja nie mam na obrazku żadnych złotych bananów. Najeżdżam na każdy przedmiot jaki widzę, ale żaden się nie podświetla i nie ma możliwości odebrania nagrody.

6. SMOD_Atena

Być może nie każdy obrazek się podświetli, nie pamiętam już i nie jestem pewna czy to były złote banany tak jak wyżej napisałam. Kliknij w każdy obrazek jaki widzisz na planszy, jeśli jeszcze nie oddałaś scyzoryków do 5-go zadania to gdzieś ten obrazek musi być, poszukaj proszę, ja nie mogę tego zrobić za Ciebie. Być może były to ananasy i na obrazku do kliknięcia był taki duży ananas tak prawie na środku planszy, na dole.
    Najlepiej zrobić to od razu po zakończeniu poprzedniego zadania, wtedy wydaje mi się, że pojawia się obrazek, pod którym kryje się nagroda i łatwo to zauważyć.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. FarmaBeatki37

Na to wygląda, że nie da się nic więcej zrobić. Trudno, jakoś przeżyję bez dodatkowych nagród. Dzięki.

8. SMOD_Atena

Zerknij albo zapytaj Graczy w wątku, do którego link wyżej podałam. Na pewno ktoś kto już odebrał nagrody lepiej ode mnie pamięta co było nagrodą i jaki obrazek był przed każdym etapem.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.