Ikony zbioru cd.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika christoph29, 16 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aga_24

aga_24 Okazjonalny autor

u mnie to samo kółko zbioru porusza się inaczej nie trafia w ten sam punkt i pogarsza zbiór roślin

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

BA_Czerwona już o tym pisała troszkę wcześniej. Jesteśmy świadomi problemów. Natomiast posty typu "ja mam tak samo" nie przyspieszą naprawy. Bardzo proszę więc o cierpliwość. Zapewne w najbliższym czasie wszystko powróci do normy.

3. Krzychu89

Krzychu89 Czeladnik forum

przez ten problem
    czas zbioru wydłużył mi się minutę na każdym z pięciu pól

4. rysio

rysio Półbóstwo forum

Czy w 5 (piatym) dniu po zgloszeniu problemu nadal nic nie wiadomo?
    Czy w mysl §10.1 OWH dzialanie gry mozemy "uznac za wadliwe, jeśli granie lub korzystanie z nich jest w poważnym stopniu i długotrwale zakłócone".

Megan i hlnrys lubią to.
  5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

rysio, wątpię, by przesunięcie ikonki szybkiego siewu w trzech liniach można było uznać za poważne zakłócenie, a 5 dni za długotrwałe. Gra nie jest niemożliwa, a utrudniona.
    Ponadto tuż przed wskazanym przez Ciebie zapisem jest tekst:
    "Użytkownik jest świadomy tego, że oferowane przez Bigpoint gry i serwisy – podobnie jak każde oprogramowanie – nigdy nie mogą być w pełni pozbawione błędów."

W sprawie błędu nie otrzymaliśmy więcej informacji.

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mam nadzieję, że nie oznacza to, iż tak już zostanie.
    Zresztą, o ile mnie pamięć nie myli, to podobny problem z krzyżykiem (a może nawet ten sam) już kiedyś wystąpił.

Jeżeli jest to celowa zmiana i ma na celu wymuszenie zakupu pomocników, to jest to cios poniżej pasa.

PS.

Spróbuj kilka dni zbierać ręcznie i wtedy pogadamy na temat utrudnień.

Megan, toDzasta oraz zagma lubią to.
  7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zbieram ręcznie.
    Nie wiem skąd założenie, że tego nie sprawdzam i że jest to celowe działanie.
    Przez lata jednak obserwując błędy występujące w grze i czas usuwania niektórych z nich przytoczony zapis w odniesieniu do problemu wydaje mi się niewłaściwy. Nie bagatelizuję problemu, ale po zgłoszeniu niewiele więcej możemy zrobić.

8. rysio

rysio Półbóstwo forum

Archimedes powiedzial: dajcie mi punkt podparcia a porusze ziemie, a wiec wszystko zalezy od punktu widzenia - niemozliwe jest sprawne i bezbledne reczne zbieranie 3 linii kazdej strony czyli prawie 20% gry. Czy 20% to utrudnienie czy uniemozliwienie rowniez zalezy od interpretacji. Wydluzenie czasu recznego zbierania jest rownoznaczne z wymuszonym skracaniem czasu dzialania bonusow, itd, itd.
    Prowadzi sie naprawy opisow, pomimo ze mamy jeszcze ikony, wielkosci ikonek, natomiast powazne i uciazliwe bledy sa bagatelizowane.
    Szukalem na innych forach ale wszedzie cisza, nawet slowa stanowiska ze strony BP, to juz jest naprawde zastanawiajace

hlnrys i Megan lubią to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Od ponad 3 miesięcy nikt już problemów z ikonami zbioru nie zgłasza, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.