Ikony zbioru cd.

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by christoph29, Jun 16, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aga_24

aga_24 Okazjonalny autor

u mnie to samo kółko zbioru porusza się inaczej nie trafia w ten sam punkt i pogarsza zbiór roślin

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

BA_Czerwona już o tym pisała troszkę wcześniej. Jesteśmy świadomi problemów. Natomiast posty typu "ja mam tak samo" nie przyspieszą naprawy. Bardzo proszę więc o cierpliwość. Zapewne w najbliższym czasie wszystko powróci do normy.

3. Krzychu89

Krzychu89 Czeladnik forum

przez ten problem
    czas zbioru wydłużył mi się minutę na każdym z pięciu pól

4. rysio

rysio Półbóstwo forum

Czy w 5 (piatym) dniu po zgloszeniu problemu nadal nic nie wiadomo?
    Czy w mysl §10.1 OWH dzialanie gry mozemy "uznac za wadliwe, jeśli granie lub korzystanie z nich jest w poważnym stopniu i długotrwale zakłócone".

Megan and hlnrys like this.
  5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

rysio, wątpię, by przesunięcie ikonki szybkiego siewu w trzech liniach można było uznać za poważne zakłócenie, a 5 dni za długotrwałe. Gra nie jest niemożliwa, a utrudniona.
    Ponadto tuż przed wskazanym przez Ciebie zapisem jest tekst:
    "Użytkownik jest świadomy tego, że oferowane przez Bigpoint gry i serwisy – podobnie jak każde oprogramowanie – nigdy nie mogą być w pełni pozbawione błędów."

W sprawie błędu nie otrzymaliśmy więcej informacji.

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mam nadzieję, że nie oznacza to, iż tak już zostanie.
    Zresztą, o ile mnie pamięć nie myli, to podobny problem z krzyżykiem (a może nawet ten sam) już kiedyś wystąpił.

Jeżeli jest to celowa zmiana i ma na celu wymuszenie zakupu pomocników, to jest to cios poniżej pasa.

PS.

Spróbuj kilka dni zbierać ręcznie i wtedy pogadamy na temat utrudnień.

Megan, toDzasta and zagma like this.
  7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Zbieram ręcznie.
    Nie wiem skąd założenie, że tego nie sprawdzam i że jest to celowe działanie.
    Przez lata jednak obserwując błędy występujące w grze i czas usuwania niektórych z nich przytoczony zapis w odniesieniu do problemu wydaje mi się niewłaściwy. Nie bagatelizuję problemu, ale po zgłoszeniu niewiele więcej możemy zrobić.

8. rysio

rysio Półbóstwo forum

Archimedes powiedzial: dajcie mi punkt podparcia a porusze ziemie, a wiec wszystko zalezy od punktu widzenia - niemozliwe jest sprawne i bezbledne reczne zbieranie 3 linii kazdej strony czyli prawie 20% gry. Czy 20% to utrudnienie czy uniemozliwienie rowniez zalezy od interpretacji. Wydluzenie czasu recznego zbierania jest rownoznaczne z wymuszonym skracaniem czasu dzialania bonusow, itd, itd.
    Prowadzi sie naprawy opisow, pomimo ze mamy jeszcze ikony, wielkosci ikonek, natomiast powazne i uciazliwe bledy sa bagatelizowane.
    Szukalem na innych forach ale wszedzie cisza, nawet slowa stanowiska ze strony BP, to juz jest naprawde zastanawiajace

hlnrys and Megan like this.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Od ponad 3 miesięcy nikt już problemów z ikonami zbioru nie zgłasza, więc temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.