Ikony w tabelach FAQ.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 27 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Masz na myśli zupełny brak grafik czy też grafiki są nierówno wstawione i zakrywają napisy ?

3. hlnrys

4. SMOD_Atena

Jak sam zauważyłeś problemy z grafikami w tabelkach występują już od jakiegoś czasu i osoby zajmujące się poradnikami,na bieżąco próbują wyeliminować te problemy,tak jak napisała tutaj MOD_November : >klik< i tutaj MOD_Salsa : >klik<
    Ja osobiście zauważyłam,że raz grafiki się wyświetlają,a następnym razem ich nie ma.Oczywiście przekażę ekipie FAQ,że problem znowu występuje,a na przyszłość bardzo proszę zamieszczaj swoje uwagi w tym temacie :>klik< .Temat jest na bieżąco odwiedzany przez osoby zajmujące się poradnikami.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. hlnrys

Problem nie występuje znowu, tylko cały czas, od momentu umieszczenia tabel w arkuszu Google. Jak pisałem wcześniej próby bezpośredniego wyświetlenia grafik kończą się komunikatem o braku uprawnień do korzystania z zasobów.
    Grafiki zostały zapewne wrzucone na Dysk Google, który jest dyskiem prywatnym. Aby osoby postronne mogły korzystać z jego zasobów należy zmienić ustawienia dostępu i wtedy pewnie będzie widać ikony. Tak sądzę.

6. SMOD_Atena

Niestety nie znam się na tym,ale gdyby tak było to np..ja widziałabym ikony cały czas lub w ogóle,a tak jak wyżej wspomniałam,raz widzę ikony,a raz puste okienka.Niemniej jednak bardzo dziękuję i Twoje powyższe sugestie również przekażę odpowiednim osobom.

Czy chciałbyś jeszcze o coś zapytać/zasugerować?

7. hlnrys

Taka mała sugestia.

Jeżeli nie możecie poradzić sobie z Google, to wróćcie do poprzedniego hostingu i wszystko będzie cacy.

Dziękuję.

alexander56 lubi to.
  8. alexander56

alexander56 Generał forum

słuszna uwaga bo ja tez widze u siebie od dłuzszego czasu ten błąd -.-:(

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Rozumiem że wszystko jest już jasne. Wobec tego temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Problem jest znany odpowiednie osoby w pocie czoła pracują nad jego rozwiązaniem, mam nadzieję że już niedługo problem nie będzie występował. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.