Ikona ZEGAR

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pepe2013, 15 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Zarówno na Kliencie, jak i poprzez przeglądarkę, w grze w ikonie Zegar wiruje ilość "wydarzeń".
    Po zalogowaniu pokazuje 5 wydarzeń, po kolejny przyciśnięciu pokazuje prawidłowo 6 wydarzeń albo dalej 5 zamieniając jedno z wydarzeń na te, które brakowało.
    Czy wszyscy tak mają jak ja?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam teraz u siebie i zarówno po zalogowaniu jest w zegarze 6 ikon jak i po przejściu na kolejne plansze łącznie z Doliną szarotek i powrocie na główną również jest 6 (trzeba przesunąć strzałką w prawo):

z.png z1.png

Może trzeba wyczyścić pamięć przeglądarki?

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pepe2013

pepe2013 Baron forum

A u mnie tak nie jest. Jest 5 wydarzeń, po drugim kliknięciu jest dalej 5 i czasami strzałki się pojawią ale na szaro i dalej pięć wydarzeń lub jest 5 wydarzeń bez strzałek. To się dzieje teraz tylko na Kliencie a na przeglądarce już nie.

Ostatnie edytowanie: 16 września 2023
  4. SMOD_Atena

pepe2013 w momencie, w którym pisałeś post mogło być już tylko 5 ikon, bo o 23:59 zakończyła się promocja Sezonowych pomocników.
    Aktualnie u mnie również jest 5.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Nie. Właśnie się zalogowałem i widocznie naprawili, bo teraz wszystko chodzi ok. Dzięki i miłego weekendu.

P.S.
    A skoro było po północy 5, to czemu się pojawiały strzałki na szaro? Bo się pewnie kopciło :) ale ważne, że już jest ok.

6. SMOD_Atena

Skoro wszystko już jest ok to temat zamykam.
    Dziękuję i wzajemnie miłego weekendu życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.