Opinie Igloorama

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Dec 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Sprawdzimy bonusy, jakie będziemy uzyskiwać z pnącza, ew. poprawimy poradnik. Dziękuję za czujność :)

Event sobie zrobię...podobnie jak robię inne... Jak na hodowlany nie poraża wartością zwierzaków do oddania:music: Pnącze, no cóż... dostawaliśmy lepsze:D

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

O farmerskiej oplacalnosci eventu decyduje targ,,,a tutaj widze dosc spory wzrost cen...zobaczymy jak sie to bedzie dalej rozwijac....

3. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Przeczytałem poradnik i wpisy powyżej i poprawcie mnie jeśli się mylę, ale jeśli dobrze rozumiem to w evencie można będzie oddawać zwierzęta z hodowli a nie tylko zwykłe z zagród ?!
    Jeśli dobrze zrozumiałem formułę to może cosik z tego tortu skubnę :)
    Wszystkim życzę powodzonka

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dobrze myślisz:) Do eventu można oddawać zarówno podstawowe konie, świnie i pandy, jak też ich kolorowe klony. W poradniku jest tabelka z wartością zwierzaków, podrzucam ją tutaj >>KLIK<< Trzeba tylko się pilnować, aby nie oddawać zbyt wartościowych zwierzaków w danym kroku, ponieważ nadwyżka przepada.

5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Tak, można oddawać hodowlane i/lub zwykłe.
    Już mam zwierza, by skończyć. Podstawowe już idą na targ, ceny takie że ho ho :inlove:
    Robię, jak każdy hodowlany :) Nie trzeba żadnych odznak i to mi się podoba. Pomęczę trochę strusie w czasie BB ;)

Przypominam, że w komnacie można odkryć posąg(i), z których dostaniemy pandy. Nie pamiętam ile ich tam było: 333? 666? Wiem, że cyfry się powtarzały

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja problemu z tym eventem nie mam,ponieważ w stodole(?) zwierząt niet po Dożynkach.8)

7. niebo016

niebo016 Generał forum

:pLubię ewenty hodowlane, a ten jest łatwy;), ale odrobinę musiałabym pomutować pand i świńxD, konie mam na całość:music:.Są 2 kupony na kombajn, 60 super paszy, 100 super-nawozu, trochę tpd i pd i sg, i inne rzeczy a z pnącza skrzynki z super paszą są ok jak dla mnie.:)

8. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Nie ma skrzynek z super pasza wsrod nagrod, niestety.

9. abask

abask Fanatyk forum

Nie wiem czy będę go robić.... Jak dla mnie, za dużo chcą za tak mało.

10. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Pewnie chodzilo o pasze dla zwierzat.

Event robie, ale najpierw musze odblokowac hodowle pand i pobawic sie na BB ;)

11. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Pewnie o to chodzilo, jednak lepiej uswiadomic graczowi o co walczy w evencie.

robins71, Mikasek- and magdusia668 like this.
  12. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Przypominam, że w komnacie można odkryć posąg(i), z których dostaniemy pandy. Nie pamiętam ile ich tam było: 333? 666? Wiem, że cyfry się powtarzały[/QUOTE]
    Dzięki serdeczne za przypomnienie- poleciałam do komnaty i odkryłam w ten sposób mam szanse na skubnięcie tego eventu:)

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

niestety posąg mam odkryty,,pand w stodole 228,świni ponad 1 tys,koników tyleż samo,,pandy mnie martwią,,,wystarczy???-.-:(

14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Troszkę czasu jest. Wystaw może wszystkie zagrody dla pand, jakie masz. Trochę pokoloruj w oazach miłości, żeby miały większą wartość i powinnaś dać radę :)

15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pasza dla pand po 22 tys,,panda zwierzę gotowe 30 tys,,dokupiłam 150 sztuk zwierzątek

16. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

i ja tak zrobiłam:)) bo u mnie paranoja-pasza po 45tys. a panda po 23tys.xD

17. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry.W stodole mam 2000 pand a jeszcze na wyspie się robią , nie będę ich teraz kolorował zaoszczędzę na SP. Do eventu wrzucę 1000 pand zwykłych i 5 pand na szczudłach.Świnki i koniki już czekają w domku miłości:) odpalę je po 14:00 jak będzie BB.

18. magros

magros Nadzorca forum

witam a te pandy bedzie mozna kolorowac mam 940 szy t za malo na te 750 000 sory juz znalazlam kolorowe mam duzo

19. aisunel

aisunel Generał forum

Kto to wyprodukowal,jakis zakompleksiony informatyk?:p.Hodowac nie trzeba,uwielbiam:eek:.A pisalem w zgaduli,ze kolejna bzdetka:D.A ilu wyrarzaczy opini:eek:,jutro pewnie przyspieszy,w temacie handlowymo_O.Jako dobiegajacy do 200 te pare milionow pd blizej,az sie boje tam wskoczycxD.

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ewent robię bo lubię ewenty, nawet te "nieopłacalne".
    Dla mnie będzie trudny, bo po dożynkach niewiele zwierzaków mi zostało, ale pokombinuję może się uda.:pxD

Thread Status:
Not open for further replies.