Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

I to jest cos dla leniwcow, czyli dla mnie;)
    Tak sobie patrze na rozpiske i chyba sie skusze. Az tak duzo siania nie ma. Nawozy tylko musze policzyc.
    Dzieki Estorko:inlove: za wyliczenia

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ech Ty to masz głowę Gratki wielkie

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

oreczko jesteś wielka,ogromne dziękuski:inlove::inlove::inlove:
    niestety muszę odrobinę zmodyfikować Twoje wyliczenia,bo mam za mało SNZ:cry::cry::cry:

4. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

„Osoba, która twierdzi, że coś nie może być zrobione,nie powinna przeszkadzać tej, która właśnie to robi.”
    powiedzenie chińskie ;) takie wtrętunio :p. Witaj Estoruś :inlove:

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Można ?? 8)
    Tylko chwilę to trwało , następnym razem szybciej poproszę :p.

Poopalam się trochę w blasku Twojej popularności.

Tak szczerze co uważasz o ostatnich eventach i dalszej przyszłości naszej gry i np. tego Lulka na ile oceniasz w skali powiedzmy 0-10 ??

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kurcze,,est-orka pisze tylko o dużych i super polach,,(pomijając nawozy,),ale mi to odpowiada,,super,,dzięki,,niezawodna,,babeczka est-orka

jak bym nie czytała forum,,zatrzymałabym się może na 5 tys niepotrzebnego groszku,,

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2016
  7. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

jak tak dalej pójdzie z tymi eventami to trzeba będzie przemyśleć czy zbierać rzędy czy farmę.Czas zbierania będzie podobny, a efekt PD nie licząc ogrodów ozdobnych wielki plus dla rzędów

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

oreczko jedno pytanko:czy bez SNZ też dawać na noc super pola???????????

9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Est-orka wielkie dzięki :inlove::inlove::inlove: Jak zwykle można na Ciebie liczyć xD Coś tam zrobię Twoją metodą, ale nie wszystko, bo SNZ nie mam za dużo, trzeba oszczędzać ;)

10. kachaiwan

kachaiwan Nadzorca forum

Dzięki est-orka:)Lubię korzystać z doświadczenia doświadczonych graczy :)

11. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

no faktycznie jest :p dzieki
    jednak jestem ślepa na jedno oko ;)

kybek93, skaliwa oraz eliza9070 lubią to.
  12. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Dzień dobry
    właśnie czekałam na plan Estorki i wielkie dzięki za niego:)
    Chętnie skorzystam z niego:)
    pozdrawiam

kybek93, Nutka oraz skaliwa lubią to.
  13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Est-orka - jak zwykle chapeau bas (czyli czapka z głowy, czyli chylę czoła, czyli wielki szacun... a do tego wyrazy miłości za to, że ci się chce aż tak ludziom pomagać :inlove:).
    Oczywiście skorzystam z tego planu (odpuszczając dozowniki) - sama i tak w życiu nic lepszego nie wymyślę ;)
    Jak wielokrotnie wspomniano w tym i innych podobnych wątkach, jesteś Wielka :inlove:

14. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

dziękuję - skorzystam :) Zrobię go na spokojnie, jak zwykle. Nawet mi się podoba ten event, nie wiem czemu.

kybek93, azikowo oraz skaliwa lubią to.
  15. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Ja to chyba przez moja kilkunasto-miesięczną nieobecność to przegapiłam chyba zdobycie jednego slotu jeśli tak owe było

bo jak daje chmj i białą to krestolu już dać nie mogę bo wyskakuje mi że mam wszystkie sloty zajęte nawet jak po za tymi ulepszeniami nic więcej w slotach nie mam

Plan Estorki super korzstam z niego zawsze tylko na początku potem niestety kombinuje po swojemu za mało SN i zośki po za tym event planuje robić tylko na 2 łąkach a trzecią odpale ewentualnie pod koniec jak bym się nie wyrabiała no i nie używam super pól

kybek93 i skaliwa lubią to.
  16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ale chmj zajmuje diamentowy slot, a złote są dwa i można pomieścić kerstsol i bn...;):p

kybek93 i Nutka lubią to.
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

SNZ mam 192 szt. SN 355 -.- To sobie nie poszaleję .Plan Est-orki nie dla mnie...:(

toDzasta, kybek93 oraz Nutka lubią to.
  18. zzizzie

Plan oszczędnościowy jak najbardziej dla ciebie - zerknij pod spoiler w poście est-orki :)

19. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Hejka! To Ty robisz eventy na zamówienia? :)

A żeby było w temacie to poradnik przeczytałam i mam zamiar robić :)

kybek93 lubi to.
  20. zzizzie

Robię eventy, jeśli komuś potrzebne są itemy - mam takich ulubionych kolekcjonerów xD
    Gram eventowo, czyli poza eventami nie robię absolutnie nic... tzw dolce far niente, czyli słodkie nieróbstwo (po włosku zresztą).
    Sprawdzam, jak długo tak się da - chyba dowolnie długo xD

Na szczęście mam parę drzew nawozowych - więc o 14 startuję według planu est-orki (jakżeby inaczej) :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.