Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No przecież nie narzekam.
    Kolory zawsze w cenie. Jedynie drzewa XL do niczego nie przydatne, ani ich wystawić, ani na nic przerobić... [​IMG]

Anetta41, xBabciaEwa oraz toDzasta lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Koniec:) Oddałam ostatnie groszki:)

Stawiam zagrody:)

3. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

z wartych wspomnienia - pomarańczowe misie
    poza tym... przydałby się pociąg :)

4. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

Udało się ukończyć na ostatnią chwilę :) tajemniczości już stoją zobaczymy co z nich będzie :)

toDzasta lubi to.
  5. -Gosinka-

-Gosinka- Młodszy ekspert

A mnie niestety brakło jednego wysiewu do pnącza. No ale jak się wyjeżdża na dług weekend i zagląda na farmę w poniedziałek to ciężko się wyrobić. Z zagród bryndza - pomarańczowy chlew i pomarańczowa królikarnia na moim poziomie to jakaś kpina. Z drzew to tylko 1 dereń wart zapamiętania.

6. skarbiafik

skarbiafik Czeladnik forum

ewent z idealnym groszkiem no niestety nie udał się mi do końca:( a szkoda . Ósme zadanie nie do zrobienia :cry:

7. neta8

neta8 Młodszy ekspert

3 derenie i borsuki, taki koniec eventu to poproszę częściej ;)

-katie1234- lubi to.
  8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry:)
    przyszłam się pochwalić
    mimo długo-weekendowej nieobecności udało mi się ukończyć event
    a z TS wyszedł jarząb brekinia (pierwszy) :) i niesplik japoński xxl
    borsuków jeszcze nie widziałam na mojej farmie (może kiedyś) ale ogólnie jestem zadowolona :)

Nutka i -katie1234- lubią to.
  9. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Nie udało mi się zrobić jednego zadania. Pnącze świeci pustką. Ogólnie jestem rozczarowana eventem. Tak szumnie zapowiadana klonowanie a tu sianie po kolei kilku różnych groszków. Jakoś inaczej sobie to wyobrażałam. Postawiłam tajemniczości zobaczymy jaki prezent na dzień dziecka dostanę od bp.

10. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Wystawiłam zagrody dopiero dziś rano i w końcu dostałam pierwsze Borsuki :D:D:D .
    Nareszcie się poszczęściło???

purblanka87, marmlada oraz Katon33 lubią to.
  11. Katon33

Katon33 Zaawansowany

To chyba z okazji dnia dziecka, ja też dostałam pierwsze borsuki :D

12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pnącze działa. Zrobione tyle ile było potrzeba. Nadmiaru groszku nie było. TS odkryte. Z ciekawszych- łabędzie. Sadzonki jeszcze nie posadzone, ale się posadzi.

damek37, toDzasta oraz eliza9070 lubią to.
  13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a gdzie to byłaś na Mazurach? :)

Co do eventu-nie miałam prawie wcale na niego czasu-ani ochoty-jest ciepło, ładna pogoda więc z niej korzystam.... nawet na teelfonie zbytnio nie chciało mi sie robić-szczegolnie ze w towarzystwie nowo poznanego osobnika płci męskiej, który jeszcze nie wie że gram w farmerame xD

event pomimo, że wchodziłam ok. 2 razy dziennie udalo mi sie skonczyc-jednak siałam ciagle na malych polach....patrzylam co mi potrzebne i sialam, nie bylo czasu na zastanawianie sie, tym bardziej ze czesto w nocy po powrocie z imprezy czy skadstam siadalam i sialam.... jakbym miala na spokojnie robic, to pewnie i na duzych polach bym zrobiła.
    Cos tam w nadmiarze zostalo
    Event podobał mi się pod tym względem że nie było wypadajek i siania nie wiadomo ile 1 roslinki, a bylo troche myslenia i kombinowania.
    Z tsów jedyne co mi zapadło w pamiec to jarząb brekinia-moj drugi
    oprócz tego ze 2 migdołowce xxl, kilka wisniowych xxl i xl, jarząby xl i xxl, wiecej nie pamietam...wsio w pasku
    wilki, kiwi x2, strusie pomaranczowe, gesi poamranczowe....nie pamietam co ejszcze, łabędzie chyba-tez wsio w pasku
    Event skonczylam w poniedzialek wieczorem-na totalnym luzie i olewaniu go :p
    jednak mam nadzieje ze cos podobnego bedzie w przyszlosci jeszcze jak bede miala wiecej czasu i przemyslenie go ;)

14. Sangri

Sangri Czeladnik forum

Mnie nie udało się ukończyć eventu...padłam na ostatnim zadaniu. Z dwóch zagród wypadły dwie borsucze jamy....Przydałby się pociąg :eek:

15. jacekf

jacekf Komandor forum

event skonczony , pnacze smiga a tajemniczosci poszly do paska. na razie ich nie wystawiam. niech troche sobie odsapna.....;)

toDzasta i eliza9070 lubią to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

nad jeziorem Bełdany w okolicach Iznoty, zapraszam na pogaduchy do mojego domku, a event

chrumcia91, toDzasta oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

18. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

a co dają dozowniki chyba tylko zajmują miejsce

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak to tylko ozdoba bez żadnych profitów.

20. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event się zakończył, serdecznie dziękujemy, że podzieliliście się z nami opiniami. Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.