Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rennnnie

Rennnnie Okazjonalny autor

Ratunku! Właśnie się pozbyłam całego groszku, a potrzebuję jeszcze do rozsiewu! Jak można zdobyć dodatkowe nasiona? Help!

2. monika78sz

monika78sz Czeladnik forum

Z dozowników będziesz miała , dostaniesz 5 szt, podlej wszystkim czym możliwe i troszkę dozbierasz :)

3. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

udało się -grochy będą mi się śnić po nocach

toDzasta lubi to.
  4. mahartka

mahartka Baron forum

event zakończony wczoraj wieczorkiem :) rano zebrane zagadki i z ciekawszych wyrósł mi dereń :) i żółta strzygalnia owiec xD

toDzasta i 0olimpia0 lubią to.
  5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zaczęłam ze sporym opóźnieniem, w niedzielę wieczorem, skończyłam w środę rano.:D
    Prawdę powiedziawszy bez większego spinania się, tzn. SN tylko do rozsiewu, w nocy nie wstawałam, złotówek nie wydałam itd. A z TS-ów najciekawsze to jeże i jabłonka XXL.xD

juras, toDzasta oraz Anetta41 lubią to.
  6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Nagrody z drzew i kibelków...... -.- Z racji dobrego wychowania nie opiszę tego słownie 8)

Anetta41 i eliza9070 lubią to.
  7. mopiki

mopiki Okazjonalny autor

5, a nie 3?

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj widzę ze większość bardzo zadowolona z ts-ów :p A juz myślałam ze to ja miałam takie ogromne szczęście na fabryczke jajek czy punkt zbioru piór :p MOżna sie cieszyć po takich cudach nie ma co :) :p

Anetta41 i Anuszki lubią to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dozowników niczym nie podleje i jeden dozownik danego rodzaju daje tylko 3 nasionka co 2 godziny.

Anetta41 lubi to.
  10. serek1958

serek1958 Forumowy żółtodziób

Brakuje mi 1500 groszku ,bez chutneja tyle nie bede miala a nastepny jak posieje to nie zdaze zebrac.Bardzo bym prosila jak ma ktos zbedny 1 chutnej

11. sonfi

sonfi Aktywny autor

Tym razem nie zdążę skończyć ;-((( burze i brak prądu załatwiły mi event
    Czy nie można wziąć pod uwagę tego typu sytuacji awaryjnych? Może należy zastanowić się nad znalezieniem jakiegoś rozwiązania rekompensującego graczowi nierówną walkę z żywiołem (typu enea)? ;)))

Ostatnie edytowanie: 1 czerwca 2016
  12. serek1958

serek1958 Forumowy żółtodziób

Brakuje mi 1500 groszku ,bez chutneja tyle nie bede miala a nastepny jak posieje to nie zdaze zebrac.Bardzo bym prosila jak ma ktos zbedny 1 chutnej.
    Bardzo dziekuje farmerom za chutneja.Moj 1 event bez waszej pomocy nie dalabym rady!
    Skonczylam!

13. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

a ja tak dla przeciwwagi nie będę narzekała, pojawił się zimorodek (jeszcze nie miałam), dwa derenie no i jarząb brekinia!!! :inlove:

Anetta41, _Ola_Z_ oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. majajandzinska

majajandzinska Okazjonalny autor

Zaczęłam 2 dni temu, i skończyłam na zad 7/8 diamentowe. Jakoś ostatnio sobie odpuszczam farmę, dzięki temu mam więcej czasu na inne przyjemności. Dostałam wydry i 2 derenie z tego co jeszcze nie mam. Zawsze to trochę do przodu jestem z majątkiem farmowym.

Anetta41 i kotarynka lubią to.
  15. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

oooj nie lubią mnie te wydry, ale.... może kiedyś.... czekam :D

Anetta41 i majajandzinska lubią to.
  16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Skończyłam wczoraj koło 22;)

17. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

u mnie 3xkogut, zimorodek, żół.rodeo, pom.kacze pióra, pom.myszy, czer.myszy, wilk, łabędź. Z drzewek: 2xpoziomkowiec xxl, niesplik jap.xxl, jałowiec górski, tebabuja, oliwka xxl, migdałowiec xxl, jodła xl, poziomkowiec xl, grusza xl.

18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No i brakło mi czasu na jeden rozsiew no cóż :)

Anetta41 lubi to.
  19. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Oczy wytrzymały, nie wyleciały z orbit ze zdziwienia...[​IMG]
    Górski jałowiec, czarna wierzba, 3 x poziomkowiec XXL, poziomkowiec XL, oliwka XXL, niesplik XL, pigwa XXL, nieśplik japoński XXL, dereń.
    Bocian x 2, jeż, sowa żółta x 2, osioł pomarańczowy, osioł czerwony, pancernik, kiwi, kameleon pomarańczowy, świnia pomarańczowa, żółw.

20. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No to nie jest tak żle :p :)

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.