Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

czyli wychodzi przy 16 godzinnym toku pracy 24 nasionka?? To i tak nieźle.

kybek93, ross2 oraz gretag lubią to.
  2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Chyba mi slonce na glowe padlo, bo nie chce mi sie tego ruszac:oops:
    W dodatku calosc trzeba robic, nie ma tak, ze wybiorczo da sie cos wybrac8)
    Pomysle jeszcze.

3. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Ja tym razem przezornie z myślą o wypadajkach farmę w super pola zaopatrzyłam.... a wypadajek brak -.--.- jakoś mnie to nie dziwi xDxD trochę zamieszanie z ilością i różnorodnością tego groszku ale dobrze że wszystkie odmiany tyle samo rosną... łącznie potrzeba 11550 roślin jest 3 pola do dyspozycji, myślę że nie powinno być problemu tym bardziej że nie trzeba myśleć o wypadajkach. Postaram się użyć jak najmniej super nawozu więc zejdzie mi dłużej. Nagrody mi się podobają, TS'y zawsze mnie cieszą... przynajmniej do momentu jak zobaczę co w nich jest.... wtedy ma radość niekiedy zmienia się w irytację :p:p kupony na kombajn godzinowe też mi się przydadzą bo prawie wszystkie zapasy godzinówek mi wyszły...

4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Że zacytuję: "a to co nas podnieca to się nazywa" właśnie klikanie. Jedni się podniecają pracą, inni czerpaniem z niej zysków.
    Wolę wydać kasę na myszkę...

Jakby kogoś interesowała logika eventu, to południowi sąsiedzi zamieścili taką grafikę:
    (Tłumaczenie i ilości moje)

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie mam nic przeciwko pracy (choć preferuję taką sensowną ;)).
    Głównie szkoda mi czasu - mój czas jest wart znacznie więcej, niż koszt jednego smsa ;)
    Więc kupię kombajn i siewnik w odpowiednich ilościach, żeby zrobić event bez nadmiaru pracy xD

6. krasnoludek10

a co jak komuś myszka żadna nie wchodzi do lapka :D ??
    Tak się zastanawiałem, dlaczego poziom trudności jest średni, a to dlatego, że event taki zagmatwanyxD Także zrozumienie poradnika samego w sobie to już połowa sukcesuxDxDxD Także każdy tu akurat wygrywaxDxDxD I ma szklankę do połowy pełnąxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2016
    Nutka, xBabciaEwa oraz nikolcia30 lubią to.
  7. magros

magros Nadzorca forum

a beda wypadajki?

8. eliza9070

E, tam... [​IMG] "Szkoda czasu" to pojęcie względne...
    Bo myszy nie wpycha się do, tylko podłącza. A na poważnie - nie ma takiej możliwości. Musi.

Nie.

9. krasnoludek10

Tutaj akurat nie:music::music::music:

To ja chyba mam jakiś magiczny laptop albo magiczną mysz, która szybko się psuje i wariujexD

kybek93 lubi to.
  10. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

A mnie wyszło, że 8550. Czegoś nie policzyłam?

11. krasnoludek10

Pepa - 400 * 4 + 450 * 4 + 950 * 2 + 3 250 = 1 600 + 1 800 + 1 900 + 3 250 = 8 550 akurat tu masz rację

12. magros

magros Nadzorca forum

dzieki

Peonia i gretag lubią to.
  13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Faktycznie to ja coś klepnęłam dwa razy, to nawet mnie cieszy że mniej xDxD

14. zzizzie

E tam... "lubię pracę" to też pojęcie względne 8)xD

Cytowany post i odpowiedź usuwam, doceniam dbałość o nasz język ojczysty, jednak ani ten, ani inny wątek na forum nie jest odpowiednim miejscem do nauczania powyższego.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 maja 2016
  15. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

Jakoś odnoszę wrażenie, że coraz mniejsze ilości super paszy do wygrania w eventach, o kombajnach nie wspominając.

kybek93, toDzasta oraz gretag lubią to.
  16. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

I po co ja siałam goździki na wypadajki????

Siania dużo, mam tylko nadzieję że zdążę ;)

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja tyz mam nadzieje ze sie wyrobie,bo sieje tylko na glownej i polowie dzikiej.Za leniwa jestem by wszystko sciągać,czas pokaże czy moje lenistwo przyniesie jakieś korzyści;)Tylko królowa do demolki by mnie przekonała jakby znowu przyjechała;)

18. eliza9070

Oj, tak, TAK [​IMG]

Ja bym chętnie zaczął event już dzisiaj. Pogoda dołująca. Sobota - niedziela mi wypada, jadę sprawdzać temperaturę morza.
    Po te 400, to raczej się zrobi w piątek, gorzej te następne po 450...

19. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

No taki "idealny" to może ten groszek nie jest, ale bywało gorzej. Najbardziej cieszy mnie, że wszystkie groszki rosną równo 6 godzin. Gdyby namieszali z czasem wzrostu to bym się zeźliła.:p
    Niespecjalnie mam czas w weekend, bo przeprowadzam rodziców i jeszcze imprezka w sobotę, ale gdzieś pomiędzy się evencik pyknie;)
    Niestety muszę z leśnej usunąć drzewa, a to u mnie bardzo rzadki przypadek-.-xD Ogólnie - event łoblecixD

[​IMG] xD

20. zzizzie

[ciach]
    Co do temperatury morza, to są takie serwisy, gdzie możesz to sprawdzać na bieżąco bez narażania się na odmrożenia trzeciego stopnia 8)xD

Też bym chętnie dziś już zaczęła się babrać z tym groszkiem... jak wiadomo, im szybciej, tym lepiej - odwalić i pójść sobie xD

Offtop usunęłam,
    SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 maja 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.