Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sangri

Sangri Czeladnik forum

Ja też na ostatnim zadaniu utknęłam... ciekawe czy zdążę...?
    Co mi po dwóch itemach na pnączu? buuu.... :( :(

marek789 i adikamila lubią to.
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Nie no nie wierze z groszkowych ts 2 pomaranczowe fabryki jajek :mad::oops::cry: to śmiać sie czy płakać na 94 lvl ech :eek:

3. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dziękuję.
    Za dwie godziny ostatnie tajemniczości uderzą po oczach. [​IMG]

Anetta41 i agniecha$ lubią to.
  4. agucha31

No mnie uderzyły i to bardzo te pomaranczowe fabryki jajek i żółty punkt zbioru piór :cry:

eliza9070, Anetta41 oraz agniecha$ lubią to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Byle nie za mocno , oczy jeszcze się przydadzą , życzę samych super zagród [​IMG]

Anetta41 i eliza9070 lubią to.
  6. celestyn69

celestyn69 Młodszy ekspert

strach stawiac same rarytasy ja niestawiam niech siedza w pasku

7. katarzynazewsi

katarzynazewsi Czeladnik forum

a u mnie z drzewek same powtórki, nieśplik, poziomkowiec i surmia a zagrody to sowy pomarańczowe, osiołki, strusie, łabędzie i o radości moja :inlove: białe niedźwiedzie i borsucza jama!!!:D

Ostatnie edytowanie: 31 maja 2016
  8. agucha31

NO tego to gratuluje Ja poluje od dawna i ani w wygranych ts ani w kupionych nie mam szczęścia niestety do nich cooś mnie nie lubią :(

9. Sangri

Sangri Czeladnik forum

Z drzewkowych nowości wpadła tylko tabebuja ( czy jak to się tam zwie...) i jałowiec górski. A z zagród...? jakieś żółtki, pomarańczki.. chyba jedne różowe też... I wsio. Kolejne dwie " dojrzewają"... Robię ostatnie groszkowe zadanie...sporo brakuje ale może uda mi się skończyć na czas :)

adikamila lubi to.
  10. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

Ja też utknęłam na ostatnim zadaniu, ale dziękuje wszystkim którzy mnie namawiali do robienia, satysfakcja, że raczej uda się skończyć jest wielka :) Drzewka i zagrody wystawie jak będzie czas, bo od jutra nowe zadania. Nie wiem czy mi się chce :D nie mam za wiele kurczaków i królików...ale zobaczy się :)
    Dobrej nocy, ja czekam jeszcze godzinkę na żółte groszki i dopiero się położę...

adikamila i aleksandra lubią to.
  11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nic nie wyrosło,ani z drzewek ani z zagród,wszystko do paska,,

Anetta41 lubi to.
  12. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

witajcie, mam pytanie czy jak zasadze jutro groszek o 13 to będe mogła go zebrać 6 godz. później i oddać do spółdzielni po zakończeniu eventu??

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie - bo z końcem eventu znika też to eventowe zadanie w spółdzielni.

toDzasta i Anetta41 lubią to.
  14. niebo016

niebo016 Generał forum

Białe niedźwiedzie? pierwsze słyszę:eek: , a jak wyglądają ?o_O, rano ewent skończyłam, z tajemniczości same powtórki i jakiś jarząb dostałam którego nie miałam :D

15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie,,event do 14,,po 14zniknie ze spółdzielni

16. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Nie ukończę eventu. :( Już policzyłam i nawet jak zarwę noc, to nie zdążę. Dopiero zdobyłam żółty groszek. Niestety przez pracę wchodziłam raz-dwa razy dziennie. Taki prosty evencik. :cry: Brakuje mi tylko ostatniego itemu, a tym razem jak na złość nie ma podwójnych.

17. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

ok. dzięki

zzizzie lubi to.
  18. katarzynazewsi

katarzynazewsi Czeladnik forum

zagroda niedźwiedzi pomarańczowa ale siedzą tam dwa białe w szaliczkach :) śliczne są...

Nutka i niebo016 lubią to.
  19. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

No dobra, koniec :) postawię kibelki i drzewka, poczekam na prezenty ;)

20. tajemniczydonpedro

tajemniczydonpedro Młodszy ekspert

Świetny event, jutro skończę, na luzie robiłam. Dosyć nietuzinkowy jak na farmerskie realia. Bez wypadajek i siania beznadziejnie dużej ilości zielska. Bardzo mi się to podoba :) Nagrody wg mnie bardzo fajne.

toDzasta lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.