Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kheme

kheme Analityk forum

Koooonieeec! :D

Pewnie byłoby szybciej, gdyby nie to:
    xDxD:cry::cry:

Ale nie ma co narzekać, miałam ważniejsze sprawy na głowie niż dzikie kalkulacje :p

Mianowicie:
    :inlove::inlove::inlove::inlove:

Zagrody to jakaś kpina, z drzewek troszkę XXL i 1x tabebuja (moja pierwsza) , za 2,5h kolejne 3 zagrody i drzewka, już się nie mogę doczekać xDxDxD:cry::cry::cry:

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też mi się liczyć nie chciało i mam grochu na pół wojska:p ale skończyłam też i dobrze ;) wystawiłam nieśmiało 1 drzewko Andy i czekam co da:music: Fajne kociaki :):inlove:xD

3. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jeszcze troszke czasu, badz dobrej mysli;) ja dopiero przed chwila rozsialam jedno ziarenko groszku do 8 zadania, do tego na malym polu:oops: coz licze ze zdaze:cry:

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ok-koniec :p I nawet dużo z groszkami nie przesadziłam.xD

5. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

ja też dopiero zaczynam sianie do ósmego zadania, nawet jedno pole jeszcze nie zasiane, ale nie przyszło mi do głowy, że nie zdążę xD

6. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Zdążysz bez problemu :) Powoli, ale do przodu :) Jeżeli się nie pomyliłam to robię już ostatni zasiew żółtego groszku :)
    P.S. Uwielbiam Twoją sygnę, mam takie buty w szafie :D Cudowne są :inlove:

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

mam nadzieję,że dziś skończę,gdybym dobrze liczyła i nie spieszyła się,to chyba za 40 min.bym skończyła...................
    ja zawsze panikuję niepotrzebnie:oops:
    przeraziła mnie ta ilość 3250 szt.

8. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam ja ivencik skończyłam w sobotę,ale dopiero teraz wystawiłam Ts wieczorem okaże się co mi przyniosą a groszku nieco więcej mi zostało nie chciało mi się liczyć

9. kheme

kheme Analityk forum

Mmmmm, pomarańczowa obora, zawsze o takiej marzyłam :inlove::inlove::inlove:

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

jak się nie pomyliłam w liczeniu,to za 4 godz.10 min. kończę event:D
    brakuje mi 398 szt. groszku,posiałam na 100 polach.............

11. Auas

Auas Okazjonalny autor

ja skonczylem ale gra sie tnie

kotwbutach., ross2 oraz -katie1234- lubią to.
  12. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Chyba dam radę jeszcze troszkę ponad 1.600 groszku i z głowy. Z trzech TSów z ósmego zadania godne uwagi tylko łabędzie (moje piąte ale będzie na g&t)

kotwbutach., ross2 oraz -katie1234- lubią to.
  13. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Witam. Event zacząłem w sobotę i jak na razie zadania 7 i 8 to dla mnie abstrakcja :(, ale spoko - wierzę że zdążę do środy :) . Miłego wszystkim

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zdążysz 8) -ja zaczęłam w piątek o 20:30 i już mam koniec-fakt-300 SN chlapnęłam na początku.Ale pózniej woda i kupa tylko.TS-zwierzaczki:mam pomarańczowe misie,nawet nie wiedziałam,że takie są :D Jeszcze 3 zagrody i 3 drzewa stoją ale to już rano zobaczę,co wyjdzie.Powodzenia dla walczących :music:

15. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Miałam nie robić ewentu,a tu dereń :) Mój pierwszy!

16. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

już tylko 1157 dzieli mnie do końca eventu, zbiór o godz.24:Dczekam choćbym miała jutro zaspać:D

17. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

:wuerg::wuerg::wuerg:
    obora pomarańczowa x 2
    kaczy staw czerwony
    zagroda dla kogutów
    pomarańczowa sowiarnia
    zagroda dla żółwi
    :wuerg::wuerg::wuerg:
    poziomkowiec xxl
    poziomkowiec xl-2 sztuki
    jarząb xl
    klon cukrowy xxl
    i jedna jedyna gwiazdeczka.....tabebuja:inlove:

takie oto niespodzianki z 8 zadania,szkoda słów-.-8)-.-

18. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

o widze ze tez labadki masz :D

u mnie kameleony pomarańczowe, sowy zolte i labedzie :D zaraz zbiore groszek posieje kolejny i super :D

ross2 i -katie1234- lubią to.
  19. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

to juz nieduzo, pozniej stawiaj ts-y i beda niespodzianki:), hmm same nowoscixD

20. kheme

kheme Analityk forum

Otóż to xDxD:cry::cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.