Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Mleko jest tanie na targu 8)
    Gdyby mi było potrzebne, sprzedawałabym coś tam z własnej produkcji i kupowałabym mleko.
    Bardziej to opłacalne - na pewno od mleczarni w dowolnym kolorku, ale moim zdaniem także od tych mlecznych drzew.

A w temacie zamówione itemy w pasku, czyli dla mnie koniec eventu.
    Nadal uważam, że był całkiem sympatyczny :)
    TSy jak zwykle zapomniałam wystawić - jak sobie kiedyś tam przypomnę, to zgarnę te żółte fabryki jaj czy co tam 8)xD

2. niebo016

niebo016 Generał forum

Mam ponad 650 krów i wywaliłabym je i dała tą różową zagrodę dopóki nie zdobyła bym drzewek mlecznych z wymian , zapomniałam wystawić dozownik żółtego groszku, no trudno , może później dostawie :)

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Mnie by było szkoda miejsca na farmie... i na te krowy, i na mleczarnię.
    Ale każdy gra po swojemu oczywiście.

Dozownik...?
    Nie wystawiłam ani jednego dozownika, bo i po co xD
    To ciurkanie ziarenkami co 2 godziny byłoby zupełnie niezsynchronizowane z zasiewami, więcej z tym zawracania głowy, niż realnych korzyści.

4. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Event już wczoraj przeszedł do historii jako łatwy, lekki i przyjemny. Było troszkę rozkminki, notatek i kalkulacji, ale za to brak wypadajek i mało do siania. Na koniec zostały mi pojedyncze sztuki różnych groszków i te dziwaczne dozowniki. Naprawdę nie zostaną zamienione na SG? Ktoś uznał, że będą stanowiły ciekawą ozdobę? Rili? :p
    Tajemniczości sobie dozuję pojedynczo, więc jeszcze parę do odkrycia zostało, a jak na razie z fajniejszych trafiły mi się różowe świnki i neśplik japoński xl :D

5. aga_24

aga_24 Okazjonalny autor

witam ja też za chwilę kończę za dokładnie dwie godziny. Szkoda że groszek nie zostanie taki, te były śliczne a nie ten nasz taki szarawy pozdrawiam i miłego dnia życzę????????????

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja tam sobie wystawiłam-dają,to trzeba korzystać :p Ostatni zasiew na głównej i leśnej,za 4:05 kończę to,czego miałam nie zaczynać :D TS-ów część odkryta,z zagród nic czym by się można pochwalić,oprócz łabędzi-ale to moje 8-me xD Drzewka mogą być:3 tabebuje,dąb xxl,niesplik xxl.Następne stoją a jeszcze z diamentowego ósmego będą,to się obłowię,że hej...:D

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Koniec :DZostało mi groszków różnej maści trochę:p ale co tam zostaną wymienione tak czy siak.:)Teraz mam aktywy CMJ to sieję jakąś drobnicę typu pszenica czy inna jeżyna:music:A potem nie wiem... Pomyślę późniejxD Tylko po co mi te dozowniki w pasku to nie wiem:p Z TS-ami też czekam....;) Może jak poleżą trochę to wykluje się z nich coś lepszego niż żółta mleczarniaxD

8. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

2198 groszku do zebrania i koniec eventu ufff jestem z siebie dumna że ekhmmmm lepiej nie zapeszać bo to różnie może być, choćby przyczyny losowe:D:D:D:D:D groszek posiany i zobaczymy czy 2 zbiory czy 3 będą mnie dzieliły od świętowania na ziarenku grochu :D

9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jużżżżżżż robię ostatnie zadanie ale udręka>:(>:(>:(>:(>:(>:(

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty niezwiązane z tematyką wątku usunęłam i bardzo proszę o rozmowy na temat eventu Idealny groszek.

kotwbutach. lubi to.
  11. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Uff.Zakończone.Jak mi ktoś zaproponuje grochówke to nie wiem co mu zrobię;)
    Poustawiam teraz SP na wypadajki w evencie rodzicielskim.

12. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

i ja mam koniec

z ts-ów nic nowego nie mam :(

no cóż może innym razem :music:

13. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Zakończyłam event groszkowy :) TS mi dojrzewają, ale nie liczę na nic szczególnego, choć nadzieja zawsze jest ;)

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

walić po mordzie i patrzeć czy równo puchnie:mad::mad::mad:
    najpierw błąd BP w wyświetlaniu,potem mój błąd w wyliczeniach,posiałam na jednej łące ciesząc się jak dziecko,że za niecałe 5 godz. koniec eventu,większą część wrzuciłam do eventu,dobrze,że wcześniej posiałam na całej głównej łące,ale zamiast jednego zbioru czeka mnie jeszcze dwa zbiory:mad:
    potrzebuję 2250,a mam 1148 plus to co na głównej łące................

15. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Event zakończony i to bez szczególnych nakładów (trochę SN i CMJ) poszło ale za to TS mi dojrzewają i czekam co ciekawego z nich wyjdzie :)
    Powodzonka dla reszty walczących;)

16. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

koniecxD

zagrody Rubin i drzewka Andy wystawione.......
    za ponad 4 godziny będzie wiadomo co zawitało na farmie........
    pnącze odpalone.....i czekam xD

17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poniedzialkowe duszki;),
    ewent ciekawy, ta "grochowka" lepsza od bigosuxD,
    z ts-ow , tez ciekawe, pomaranczowe sowy, fajnie sie prezentuja, deren, tabebuja i hmm na bahamie wampee, pierwsze, super,
    powodzenia jeszcze walczacym do konca;)

18. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Z tego ewentu nie było drzewek na bahamę :D

19. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

skończyłam xDxD fajny event, mało siania za to trochę kalkulowania, nie zajmował całej farmy. Fajna odmiana szczególnie biorąc pod uwagę że przy lampionach wysiałam ponad 80 tys. badyla a przy toporku to nawet nie liczyłam ale tez niemało :p

20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Tak, ale postawilam wszystkie TS-y , co mialam w pasku:), stad nowe drzewko;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.