Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

brzustinka źle Ci się nie trafiło ;) u mnie gorzej -.- nagroda za sianie >:(

2. hp25

hp25 Forum Pro

Podsumowanie eventu.
    1. Dla mnie jeden z najlepszych od barrrrrrrrrrrrrrrrdzo barrrrrrrrdzo dawna.
    2. Fajne sianie stosunkowo małych ilości, ale za to trzeba było troszke policzyć i pomyśleć.(Jedyny minus - można było ułożyć te groszki po kolei na liście do siania w kolejności potrzebnej do kolejnych misji, a nie kolorami)
    3. TS dobre jak nigdy - pierwsze borsuki, kolejne wydry, sowy pomarańcz, 2 pierwsze derenie. Reszta nic ciekawego, ale to uważam za wystarczające do zadowolenia z TS-ów
    4. Ogólnie więcej takich eventów.
    5. Może inni uważają inaczej, ale to właśnie jest moja i tylko moja opinia.

Powodzenia jeszcze walczącym, gratulacje tym co już mają event poza sobą.

3. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

sieje żółty groszek, dzieki cudownym graczom którzy podesłali mi dopalacze chyba uda mi się skończyć event ;) dziękuje WAM bardzo !!!!!!

kotwbutach., niebo016 oraz ross2 lubią to.
  4. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Gratuluję wszystkim, którzy już skończyli :) Ja niestety miałam ciężki długi weekend i dopiero może dziś skończę, jak się uda. TS z farmy nic ciekawego, same drzewka xl (w tym 2x jabłoń....), a z zagród pomarańcze.

Ostatnie edytowanie: 31 maja 2016
  5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    zebrałam,posiałam już na wszystkich łąkach,zbieram akurat po pracy:D

6. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

zabrakło wczoraj trochę żółtego, dlatego dopiero dzisiaj skończyłam. Podobał mi się ten event, był trochę inny i bez wypadajek. Tajemnicze jeszcze głównie w pasku, nie robię sobie wielkich nadziei - odkryłam trzy zagrody - wśród nich 2 razy zimorodki. :) Lubię je, przydadzą się nawet w nadmiarze. Trzeba się powoli szykować na następny event - teraz już mają być wypadajki, posieję cebulę na Super Polach. Powodzenia walczącym - czasu jeszcze dużo.

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ostatnie 3 eventowi stajenni, to wręcz rewelacja!
    Koguty, żółta strzygalnia owiec i ul pomarańczowy.
    Jestem przeszczęsliwa :p

A borsuków jak nie było, tak nadal nie ma.

8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No to chyba dobrnę dziś do końca eventu:DBrakuje 1300 groszku a mam obsiane 3 pola. znowu za dużo ale nie mam chęci na liczenie. :p Kibelki wystawię jak mi się zachce;) i to pojedynczo8)Nie mogę się doczekać aż zrobię porządek na farmie i postawię zagrody na brakujące zwierzaki do misji. :music:

9. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Miałam nie robić eventu bo u mnie zawsze ciężko z sadzeniem a tu jeszcze tyle rodzajów groszku do posadzenia, że od razu mnie to zniechęciło. Ale na początku posadziłam kilka rodzajów groszków i okazało się że dotarłam do zadania piątego :) Nie sądziłam że tak sprawnie mi to pójdzie :) W tej sytuacji walczę dalej, jest szansa na ukończenie.

10. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Andy: poziomkowiec XXL, jałowiec górski x2, japońskie wiśniowe XL, tabebuja, nieśplik japoński XL
    Ural: japońskie drzewo wiśniowe, pomarańcz XXL, poziomkowiec XL, oliwka XXL, niesplik XXL, pigwa XXL
    Rubin: pom. sowiarna x2, pom. gęsi, pom. kaczki, pom. kameleony i wilcza jama.
    Szafir: boćki x2, zimorodki, kiwi, dziobaki, sowy żółte.

11. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

dziekuję za odpowiedz i pozdrawiam

kotwbutach., niebo016 oraz ross2 lubią to.
  12. Julliette..

Julliette.. Forumowy żółtodziób

Gratuluję wszytskim którzy już skończyli :) ja niestety tym razem nie mam co na to liczyć, bo dopiero zasiałam 1 ziarenko zółtego groszku z wodą i qupą :( ale od początku wiedziałam że raczej nie skończę choć event naprawdę przyjemny to dawno się tak nie naliczyłam co teraz :)

13. ross2

ross2 Komandor forum

Witajcie :D
    Evencik skonczylam juz wczoraj i uwazam ze byl latwy i przyjemny :inlove:
    Pnacze odpalone a TSy kisza sie w pasku bo zajmuja przynajmniej tylko 3-4 pozycje a jak poodkrywam sliczne zoltosci to znowu pasek mi sie wydluzy w nieskonczonosc (nie mam ochoty na kurniki i mleczarnie ktorych pozbylam sie w pociagu)
    jak nazbieram tego na cala lake to wystawie jednym rzutem i wtedy jeden zawod a nie przy kazdym evencie o_O
    Walczacym jeszcze zycze powodzenia :Da wszystkim bez wyjatku wspanialego poniedzialku :inlove:

Ostatnie edytowanie: 30 maja 2016
  14. niebo016

niebo016 Generał forum

Może dziś uda mi się ukończyć event:sleepy: lub chociaż jutro rano:), z tajemniczości liczę na drzewka bo kilku nie mam a z tajemniczych zagród mam wszystko ale marzy mi się :inlove:różowa mleczarnia krowia :inlove:bo mleka mi ciągle brakuje:oops:.

15. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ewent prawie na ukończeniu :) Na polu ostatni żółty groszek i będzie można wystawić tsy :)

16. niebo016

niebo016 Generał forum

[ciach] czekam na zbiory żółtego groszku dalej :)

Offtop usunęłam.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 maja 2016
    kotwbutach. i ross2 lubią to.
  17. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Wcale nie boli... [​IMG]
    Ja ze swojego też z niego nie skorzystałem. [​IMG] Najpierw mi się godziny rozjechały, potem coś źle rozsiałem, potem zabrakło kupy na targu, potem mnie nie nie było. Kartka i długopis (ołówek/pióro) najlepsze. I liczenie na bieżąco. [​IMG]
    Jestem w trakcie siódmego.

18. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

Twoje borsuki pchają się do mnie non stop, a Ty masz moje wydry? :D
    zaczynam ósme

kotwbutach., toDzasta oraz ross2 lubią to.
  19. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze czekam na mały żółty groszek i będzie ostatnie zadanie. Nie liczyłam w trakcie ewentu i tak wygląda jak wygląda.
    :cry: nie będę.

kotwbutach., toDzasta oraz ross2 lubią to.
  20. mieczu

mieczu Baron forum

odkryłem TSy z eventu, z ciekawszych rzeczy dostałem pomarańczową zagrodę dla niedźwiedzi i pomarańczową sowiarnię
    oraz nieśplik japoński XXL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.