Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja jeszcze i do Anglików zajrzałam - nie ma naklejki xD

2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ponarzekać na coś trzeba:) w końcu to ponoć w naszej mentalności jest:)
    a poważnie event zrobię i zużyję SN i SNZ, bo szkoda czasu na pilnowanie zbiorów:) pogoda fajna więc korzystać trzeba:)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wy tak na poważnie z tą naklejką ?
    A te farmy dodatkowe ? :oops: Ja tu ledwie 1 obrabiam , oj kiepska ze mnie farmerka .:cry:

4. azikowo

azikowo Fanatyk forum

no co Ty xDxDxDxDxDxD
    pośmiać się z czegoś trzeba, ja to nawet zapomniałam,że jest album z naklejkami, tak mnie fascynują xDxDxDxDxDale dla kolekcjonerów to pewnie przykre :cry::cry:

nie przejmuj sie ja też kiepska farmerka jestem xDxDxDxD

5. 1rumcajs1

1rumcajs1 Czeladnik forum

Dużo pomieszania z poplątaniem. Nagrody takie sobie. Z zagadkowych drzew i zagród jak zwykle dużo tego co każdy ma. Chyba ktoś robi sobie kolekcje pytanie tylko po co?
    Fajnie jest.

FanKartofla, ross2 oraz gretag lubią to.
  6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

niestety nie

7. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Raczej nie. Dozownik to item, na Magiczne Drzewo też SNZ nie działa.

8. zzizzie

Wbrew pozorom kolekcje mają sens.
    Ktoś, kto sobie zgromadził kilkadziesiąt żabich stawów, będzie w wyjątkowo komfortowej sytuacji w czerwcu ;)

A nagrody... cóż, może nie rewelacja, ale zawsze to jednak coś tajemniczego za darmo, a nie za 5/15 florków od sztuki.

9. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Moim zdaniem jaki evencik takie nagrody;)

10. xBabciaEwa

Ło matko to tacy też są , co naklejki kolekcjonują , no tak może ? Ja Kolekcjonuję i zbieram zagrody ; świetlików ; ale każdy zbiera co innego . Idę zajrzeć do albumu , zapomniałam o nim , ot skleroza . :oops:

11. zzizzie

Event jest bardzo prosty, choć czasochłonny (albo nawozochłonny, zależnie od taktyki).
    A nagrody nie takie znowu tragiczne... te itemy na przykład.
    Nie bronię eventu - staram się bezstronnie oceniać ;)
    Widywałam już tu eventy dość trudne z nagrodami tragicznymi... ten do takich nie należy.

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To niedobrze:(
    najwięcej musimy wysiać żółtego groszku - 3.250, a do zdobycia jest dopiero w 7 zadaniu i myślałam, że dozownik z dopalaczami tutaj najbardziej się przyda.

13. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Dla mnie tajemniczości są zawsze atrakcyjną nagrodą, a teraz po roku przerwy od gry jaki sobie zrobiłam ta atrakcyjność nawet wzrosła, bo wiele nowości przegapiłam. Tylko to chowanie zagród i potem ich wyciąganie po evencie jest mało atrakcyjne, muszę się do tego od nowa przyzwyczaić...

14. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ale kupony na kombajn są jednogodzinne. 6 sztuk. To mnie cieszy. Bardziej jak jeden 6-cio godzinny.

15. xBabciaEwa

Mnie też , jak pomyślę o tym klikaniu małych pól , brrrrrr .

16. kimi940124

kimi940124 Czeladnik forum

Dozowniki są tak naprawdę niepotrzebne do stawiania bo zajmują tylko miejsce, a inne groszki i tak szybciej się rozsiewa.

17. zzizzie

Jedyna rzecz - poza super paszą (a i to nie zawsze) - na którą bez chwili wahania wydaję realną kasę, to maszyny.
    Sama myśl o klikaniu małych pól odbiera mi resztkę chęci do gry, nawet do takiej eventowej gry.
    Jeden kupon sobie wczoraj wyskubałam od Renzo, bo mi ostatnio wszystkie wyszły... ale na szczęście jutro jest wyprz maszyn, to się zaopatrzę na cały event.
    Godzinne kupony to genialna sprawa na początku eventu, kiedy trzeba przejść z dużych pól na małe ;)

18. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Co 2 godzinki dozują:)

toDzasta, ross2 oraz gretag lubią to.
  19. matig234

matig234 Okazjonalny autor

Słuszna racja:eek:

kybek93, ross2 oraz gretag lubią to.
  20. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

hmmm siejemy tylko na farmie,

event o 1 dzień krótszy niż zwykle

ilości do wysiania może nie kosmiczne, ale zanim uzbieramy odpowiednią ilośc do rozsiewu to troszkę jednak zajmie,

roślinka 6-godzinna, dobrze że nie 8-śmio

robię, bo co innego mi pozostało,

ale ostatnio coś straciłam serce i zapał do tej gry, wchodzę otwieram prezent od Franka, wysyłam prezenty sąsiadom i już mnie nie ma

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.