Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witaj sąsiadeczko
    za pól godz zbiór i wskoczę do 8 zadania ,a tam troszkę dłużej posiedzę sobie troche jestem do tyłu bo czasu nie miałam i oszczędzam SN i zośkę

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam nadzieję,że zaliczę dziś 7,,nic więcej nie dam rady,,pozdrawiam

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

ja też dzisiaj nie skończę eventu ,ale spoko zdążymy

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Jestem w 8 zadaniu, groszek rośnie powoli na małych polach... Podobało mi się wysiewanie na dużych z SN, szybko i sprawnie 1.05 godz., teraz trzeba czekac prawie 5 godz na zbiór, trochę mi sie dłuży. Chyba jeszcze raz muszę posiać i wieczorem bedzie koniec, tak myślę. Na noc wystawie TS-y ale na nic szczególnego nie liczę, wszystko juz mam, oprócz borsuka i derenia, a tych chyba nie ma w obecnych nagrodach? Co będzie, to będzie,pasek jest pojemny... 8):pxD

5. nelfre

nelfre Czeladnik forum

[QUOTE=" wszystko juz mam, oprócz borsuka i derenia, a tych chyba nie ma w obecnych nagrodach? Co będzie, to będzie,pasek jest pojemny... 8):pxD[/QUOTE]

Są i borsuki i derenie)

6. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Są i borsuki i derenie)[/QUOTE]

dzięki, nie wiedziałam xD

ross2 i gretag lubią to.
  7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jestem na ostatnim zadaniu za chwilkę zbieram żółty groszek. Pozostanie mi jeszcze jeden zasiew i koniec eventu około 18 :D

8. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Event skończony po 46 godzinach od rozpoczęcia. Groszki wypiły ponad 200 SN oraz ponad 100 SNZ, ale warto było, niedziela w końcu wolna i relaks na działce:)

Btw, wczoraj po ponad 25 zużytych imprezowych wejściówek, udało się. Czekałem chyba 3 miesiące aby zdobyć ostatniego stracha, ale warto było. Cierpliwość popłaca i kręciłem tylko wtedy jak był brakujący strach.
    p.s.
    Teraz 20 imprezowe wejściówki czekają na nowego ptaka na kole:)

9. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Skończone ! Teraz trzeba dorabiać SN i SNZ, bo prawie wszystko "wyszło", ale chcialam jak najszybciej skończyć to groszkowe szaleństwo. Ostatnie TS-y wystawione, za 5 h zobaczymy co "wyszło", z wcześniejszych godne odnotowania to wydry - moje pierwsze , pomarańczowe niedźwiedzie, łabedzie, tabebuja, reszty nie pamiętam.
    Powodzenia jeszcze pracującym życzę. :)

10. damek37

damek37 Koneser forum

Koniec xD
    Z TS nic ciekawego a na obiad nie będzie marchewki z groszkiem - zbrzydł mi ;)
    Pozdrowienia dla genetyków.

11. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. ts już nie tajemnicze. normalnie szał: misie II, 2x boćki, sowy żółte, mleko żółte i koguty. z drzew trzymac sie grabi i wideł - wyrosły 2x jarząb xl, poziomka xl, śliwa xxl, wierzba i jałowiec. 2 ostatnie porosną a reszta kierunek pasek. w temacie po evencie. wszystkim życzę lepszych wyników w polu. pozdrawiam

12. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry wszystkim :)
    Event rozpoczęty wczoraj około 15:30. Ze względów, nazwijmy to strategicznych :pxD, robiony tylko na głównej łące.
    Pozstało do wysiania 3200 (50 już jest) żółtego groszku. Co godzina wpadać będą 352 szt. czyli około 22:00 koniec tematu.
    Oczywiście cały zasiew z wykorzystaniem SN i SNZ, a zadanie 7 na super polach.
    Nie posłużyłem się ... niewątpliwie bardzo cennymi wskazówkami i obliczeniami Graczy :p... ponieważ wszystkie istotne informacje, znalazłem w bardzo jasno i zrozumiale zapodanym FAQ.
    Powodzenia dla wszystkich ;)

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie 7 zadanie w toku :p I około 18 ostatni zbiór dużego żółtego a o 23 małego żółtego xD Niestety, już poszło prawie całe SN(300 ponad chyba, bo niechcący dałem trochę na małe pola)xD I prawie całe kupony 12 hxD

14. hp25

hp25 Forum Pro

Ja robię bardzo powoli. Własnie nastawiłem ostatni pełny(łaki główna i dzika, leśna polana służy do innych celów) zasiew żółtego groszku i kilka małych poletek małego żółtego groszku. Później pozostanie mi dosiać jeszcze kilkanaście poletek żółtego groszku i koniec eventu. No i jeszcze brakuje mi po 3 do 6 sztuk groszków w zadaniach 5 - 7 ale trzeba wykorzystać dozowniki:)
    Jak na razie pomyliłem się w obliczeniach tylko o 79 groszków.
    Event bardzo fajny.
    Mam nadzieję, że TSy też się wpiszą w fajność tego eventu. Postawie po skończeniu, więc pewnie na noc.

15. abask

abask Fanatyk forum

[QUOTE="Bronek82, post: 1101386, member: 7956"

Btw, wczoraj po ponad 25 zużytych imprezowych wejściówek, udało się. Czekałem chyba 3 miesiące aby zdobyć ostatniego stracha, ale warto było. Cierpliwość popłaca i kręciłem tylko wtedy jak był brakujący strach.
    p.s.
    Teraz 20 imprezowe wejściówki czekają na nowego ptaka na kole:)[/QUOTE]

Mi też tego brakuje i już nie pamiętam ile wejściówek poszło aby go upolować a robiłam tak, jak Ty. Kręciłam kiedy on był ale jakoś bezskutecznie. Już nawet nie myślę o tym aby go zdobyć. Resztę strachów odsprzedam w GT za SG ;)

16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Skończyłam , pnącze odpalone , zagrody i drzewka z Ts wystawione .
    Teraz odpoczynek do następnego ewentu . :)

17. abask

abask Fanatyk forum

Ja też wystawiłam TS i czekam jak nic na np kurnik ;)

18. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Mi też tego brakuje i już nie pamiętam ile wejściówek poszło aby go upolować a robiłam tak, jak Ty. Kręciłam kiedy on był ale jakoś bezskutecznie. Już nawet nie myślę o tym aby go zdobyć. Resztę strachów odsprzedam w GT za SG ;)[/QUOTE]
    Ja już straciłem nadzieję w pewnej chwili ale wczoraj się udało.
    Jak resztę strachów sprzedam BP za Floreny, zrobię promocję za pół ceny czyli 65 FL za jednego stracha.

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jedną zagrodę odkryłam za florki - zagroda kogutów wyszła , zawsze lepsze , niż kurnik , no chyba ze różowy .

ross2, toDzasta oraz skierka90 lubią to.
  20. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Jak mi się już miesza w głowie od tego groszku. W nocy śniłam- mały groszek, mały czerwony, groszek, żółty groszek, zielony groszek hahaha zostały mi już do zrobienia 2 zadania 7 i 8 z żółtymi groszkami. Jak skończę odetchnę z ulgą. Oby więcej nam tak nie mącili w głowie :D:D:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.