Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka ludziska. pogoda piękna, słoneczko od rana a tu wieje chłodem. groszkiem nie trzeba sobie zawracać głowy. jakoś sie zrobi a ts-y jak zwykle albo do paska albo radość. cieszmy się z tego co mamy. to tylko gra. dla pań zawsze na poprawę humoru można coś kupić groszkowego a panowie mogą iść do Groszka po coś humorzastego;) pozdrawiam i życzę samych super grochów

2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Muszę niestety zrobić coś ponad plan. Oddałam cały duży groszek czerwony, no bo przecież te dwa brakujące pojawią się w stodole w ciągu 5 godzin. Zatem po co siać. Uruchomiłam zwykły schemat myślowy, a te nasiona musiałam zdobyć. No cóż ... zgarnę dozownik i nawet postawię go na polu, bo szkoda mi tego co już oddałam.
    Event robi się sam na dwóch polach. Nie dokopałam się jeszcze do ostatniego typu groszku, ale moim priorytetem są tu kupony. Mam zamiar mieć je dzisiaj wieczorem. A do wtorku i pnącze się u mnie pojawi. No chyba, że mi się odechce.
    Oczywiście staram się zakończyć zabawę bez nadmiaru, bo tak .... nie miałabym zabawy.

3. mahartka

mahartka Baron forum

Zostały mi już tylko żółte grochy do wysiania :) ale przez rozsiewanie na małych trochę wolniej mi idzie ;);)

toDzasta, xBabciaEwa oraz kybek93 lubią to.
  4. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a jest wersja dla mega leniwych? zadzwonić po gotowca? oczywiście z dowozem na stół xDxDxD

event skończony
    TS w sumie fajne,ale ja ich miałam koło 20 z któryś wcześniejszych eventów

borsuk xD
    wydraxD
    a tak jeże xD moje 2 odkryte z TS od losowość xDxD:cry::cry:
    pacerniki, 2 wilki,2 psy pomarańczowe, 2 dziobaki, czerwone sytusie, pom króliki, strzygalnia owiec xDxD i nie pamiętam co jeszcze

a z drzewek
    dereń xD
    jałowiec
    czarna wierzba
    i 2 niesplik xl

czyli całkiem dobrze tym razem :) tylko zastanawia mnie brak w tych TS mleczarni :(bo ostatnio zawsze odkrywałąm, ic idę przeszukać pasek może znajde jeszcze jakieś TS i odkryję brakującą mleczarnię :D:D

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

MaDzo, obawiam się, że gościom mógłby nie smakować otwieracz, więc wróćmy do rozmów o evencie.

bari06 lubi to.
  6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witam.:)
    Narzekacie zupełnie nie wiem na co .:music:
    Troszkę liczenia i już nie dobrze :mad: A babcia ma do zrobienia ostatnie zadanie , czyli 2250 groszków do oddania i będzie
    po ewencie za 4 godz. U mnie to sukces tak szybko skończyć zabawę , więc jestem zadowolona , a reszta czyli zagrody i drzewka
    to dodatek i wszystkim życzę , aby był jak najmilszy .:)

7. ruda120

ruda120 Ekspert forum

policzyłam, posiałam, zebrałam, oddałam - teraz tylko żółty - dużo straszniej to wyglądało w poradniku a tak luzik

8. Karen139

Karen139 Baron forum

Skończyłam........i podoba mi się taka mechanika ewentu.:)
    Spokojnie, bez siania tysiecy terror-badyla i zbierania wypadajek.
    Z tajemniczości oprócz łabędzi nic godnego uwagi się nie wykluło. Drzewka wszystkie do paska.8)
    Reszta tajemniczość przestanie być tajemnicza za 5 godzin.
    Dzień dobry w upalną niedzielę:)

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,,mały żółty groszek oddałam co do ziarenka,,zabrakło 60 sztuk,,,dozownik dał 3,,,zabawa od początku,,namnażanie,,a gdzie ten żółty??

kybek93 lubi to.
  10. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończony, tajemniczości rosną - zobaczymy co się wykluje za 4 h. W tym szalonym amoku siania wyrosło w sumie 2783 sztuki groszku za dużo. Ale cóż wymienią się na pd i sg. Miłej i pięknej niedzieli :)

kybek93, xBabciaEwa oraz gosiagosia60 lubią to.
  11. xBabciaEwa

dostajesz 3 szt w 7 zadaniu i dozownik .

12. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No to moje gratulacje dla babci :) ja dopiero prawie zaczynam bo jestem po weselu i czasu nie było wcześniej :)

toDzasta i aleksandra lubią to.
  13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jakbym robiła od początku,to już bym kończyła a tak chyba dopiero jutro,bo jeszcze jeden siew dużego żółtego i małego żółtego za 4.20.No i rozmnażanie ostatniego.A tego najwięcej potrzeba.Trudno,nigdzie się nie spieszę.I tak zaskoczona jestem,że już tyle od wczoraj wieczora zrobiłam xD

Nutka, toDzasta oraz aleksandra lubią to.
  14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

no tak,,,,tylko na tym zadaniu utknęłam,,mały żólty mnie blokuje,,,widzę żółty ,,,jak cukierki za szybą

kybek93 lubi to.
  15. xBabciaEwa

Dziękuję , dasz radę , czasu sporo , tylko pamiętaj rozsiewać nowe groszki od razu , bo szkoda czasu . Powodzenia .

Spoko, wysiejesz i dostaniesz te cukierki ....... to znaczy groszki , dużo czasu jeszcze , spokojnie da się zrobić , a jak chcesz szybciej to sn i zośka . Powodzenia .

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 maja 2016
  16. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    Ja sobie siedzę w zadaniu 7 w diamentowej jeszcze ,ale jest dużo czasu zdążę

17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam sąsiadkę,,też w siódemce jestem,ale na sreberku,,mam z nim problem,,jak ładnie wyglądasz,,

kybek93 lubi to.
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

21 małych żółtych groszków w trakcie rozsiewania:pxDxD

kybek93 i aleksandra lubią to.
  19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mnie dozownik dał 3,,małe żólte,,,ale się cieszę,,ale dopiero za godz wysieję,,i polecę jak burza

sąsiadko,,tak ładnie wyglądałaś, teraz jest dowcipnie,,ups,,już nic nie powiem o wyglądzie,

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2016
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To Ty 1 rozsiew a ja 2 :D

kybek93 i aleksandra lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.