Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

Wchodzę w event dopiero dziś, nie bardzo wiem o co chodzi :D
    Ale spróbuję, może się uda :)

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Dasz radę :)
    Pilnuj ilości roślin i nie siej za dużo.

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie jesteś osamotniona/y-też zaczęłam i mam tak samo-groszkowo mi strasznie :pNa razie daję radę ale co dalej...xD

4. 11eveline

11eveline Książę forum

do końca brakuje tylko 1800 sztuk żóltego groszku, posieje na noc i rano będzie koniec. W tych wszystkich odmianach lekko się pogubiłam i niektórych posiałam o dużo za dużo. Ale trudno. Rano postawie zagrody i drzewa. :)

5. kufynka

kufynka Zaawansowany

Koniec,event zaliczony śliczne dzięki za wypadajki hihi ,pnącze pracuje i ukłon w stronę niezastąpionej estorki za poradnik miłego wieczorku idę oglądać meczyk.Fajnie jutro mam wolne

gosiagosia60 i kybek93 lubią to.
  6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja to jestemxDxDxD O ile te podstawowe to w miarę, to wysiałem o około 20 za dużo dużego zielonego groszku, duży czerwony z kolei dochodzi na polach:p A z małym dużym i małym zielonym zaszalałem - 1462 przed oddaniem/702 przed oddaniemxD A duże żółte to 51 się rozsiewa z SN i 3 małe na dużych polach z SNxDxDxD Pogmatwanie z poplątaniem8) Ale takie szybkiexDxDxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 28 maja 2016
    kybek93 i kufynka lubią to.
  7. -misio00-

-misio00- Czeladnik forum

hej a co to za poradnik że wszystkim wam to już prawie poszło ja rano niby skończe ale jak daliście rade to dzisaj ogarnąć?

kybek93 lubi to.
  8. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

hejka, groszki zagroszkowane groszkiem w ciapki :D hehe, z zadanek to robie 1 - 4 kampanie srebrne(w sumie to już je ogarnalem), oraz od 5 - 8 całkowicie wszystkie to jest warunek do pnącza, 5 6 i 8 czesc diamentowa daja itemki, a 7 diamentowa daje rząd chmurek :)

co do dozowników do zdobycia w każdej misji 1 - 7 w części diamentowej :D

toDzasta, kybek93 oraz kufynka lubią to.
  9. kufynka

kufynka Zaawansowany

Estorka nam pięknie rozpisała kolejne kroki w zdobywaniu i rozsiewaniu groszku ,można było skorzystać i uporać się z nimi szybko

kybek93 lubi to.
  10. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Ewent zakończony.
    Drzewka z Zośką wystawione i Ts-y też
    Do juterka - dam znać co się objawi hihih

toDzasta, 0olimpia0 oraz xBabciaEwa lubią to.
  11. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

87 godzin ,i ostatnie zadanie do zrobienia , nie ma szans bym nie zdążyła ,ślimak zdąży ,a co dopiero ja ,choć w ostatnim czasie to na farmę wchodzę jak tajfun ,byle szybko ,dobrej nocki wszystkim.

toDzasta, kybek93 oraz xBabciaEwa lubią to.
  12. _Kargul_

_Kargul_ Forumowy żółtodziób

powiedzcie skąd wyjąć ten dozownik jak się go już w misji otrzymało, nie ma go w dekoracjach ani w konsumpcyjnych, chyba głąb jestem bo nie mogę go znaleźć:cry::cry::cry:

kybek93 lubi to.
  13. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

odswiez gierke i będzie w dekoracjach i stawiasz wtedy na puste miejsce 1x1

kybek93 lubi to.
  14. zagma

zagma Chodząca legenda forum

W zakladce z ozdobami kliknij 'wszystkie', powinnien byc. Ew. sprobuj w wyszukiwarce wpisac.

toDzasta i kybek93 lubią to.
  15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Mimo rozpiski Estorki posiało mi się ciut za dużo tych czerwono zielonych groszków więc plan jest taki że robię cały event. :p Aktualnie sieję trochę wszystkiego i wyciągam przed nocą z nagród żółte groszki żeby je posiać i iść spać;) Tak czy owak jestem już w 7 zadaniu:D Wiem, można szybciej, ale mam sporo realnych spraw na głowie, a czas leci:inlove: Wiem jedno bez pomocnej rozpiski pewnie zasiałabym po 5 tysięcy wszystkiego:p dziękuję Estorka:D

toDzasta i kybek93 lubią to.
  16. -misio00-

a znajde gdzie to jest?

kybek93 lubi to.
  17. zagma

zagma Chodząca legenda forum

str 6

Posiane na ostatniej lace, jutro rano koniec:music:

toDzasta, kybek93 oraz gosiagosia60 lubią to.
  18. -misio00-

już znalazłam dzięki :D ja niestety nie posiadam tyle SN i SNZ :cry:więc dlatego obie oszczędniej i przez to też wolniej :cry:......... niestety ale mimo wszystko event jutro zakończe i to mnie najbardziej cieszy:p

toDzasta, kybek93 oraz xBabciaEwa lubią to.
  19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zrobione 6 zadań:D
    groszek do 7 zadania posiany,można iść spać:D
    dobrej nocki wszystkim:D

kybek93 lubi to.
  20. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

to jest ciekawe ,nie mam naklejki do eventu ,choć mam zrobione 7 zadań

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.