Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

Zazwyczaj jakiś nawóz się znajdzie, teraz jest inna sytuacja, bo można siać tylko na farmie, więc pewnie mało ludzi zostawiło zagrody :).

toDzasta i ross2 lubią to.
  2. smerf41

smerf41 Weteran forum

Jestem dzisiaj jakiś przytrzymany:)ale za gratki dziękuję. Pozdrawiam

Dziękuję:)Pozdrawiam

3. kasia750

kasia750 Hrabia forum

tak zbiera sie kilkakrotniexDxDxDxD

toDzasta i ross2 lubią to.
  4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nasz entuzjazm cię przekonał...? xD

Pamiętaj tylko, żeby od razu wysiewać te pojedyncze nasionka otrzymane za kolejne zadania (po 3 sztuki ze srebrnych i złotych zadań) - inaczej będziesz okropnie długo czekać na możliwość przejścia do kolejnego etapu groszków ;)

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Przyjechałam do domku , zebrałam żółte groszki , posiałam , bo do 7 zadania zabrakło , zdobyłam 1 groszek do 8 zadania ,
    biedak taki sam na polu przez godz , ale trudno . Z zagród na farmie jedynie łabędzie godne uwagi , reszta do paska ,
    z drzewkami też kicha , ale trudno się mówi i sieje dalej .

6. dorota444

dorota444 Moguł forum

Tragiczny ten event :(

7. kasia750

kasia750 Hrabia forum

ten event>:( jest tak durny:mad::mad::mad: ze płakac sie chce:wuerg::wuerg::wuerg: coraz gorzej dzieje sie na farmie :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

eldena i dorota444 lubią to.
  8. zzizzie

A możecie trochę uściślić, dlaczego taki tragiczny i durny ten event...?

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Pamiętam :p

toDzasta i zzizzie lubią to.
  10. .elom.

.elom. Moguł forum

Jeśli policzysz to z dozownika nie wystarczy braknie czasu eventu i tutaj trzeba kombinować oraz liczyć dozowniki zajmują 4 pola x3=12na czysto natomiast 4 pola z chmj dają 16szt. tyle że dozowniki co 2 godz. Jest jeszcze kombinacja z sn.

11. dorota444

dorota444 Moguł forum

Bo plączą mi sie te groszki, podobne nazwy, złości mnie, że nie mam od razu każdego rodzaju i tak raz, duże pola, raz małe,, potem znów lepiej na małych - mętlik totalny....

Twoje wypowiedzi połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 maja 2016
  12. saba1960

saba1960 Czeladnik forum

Mam pytanie do graczy madrzejszych odemnie do czego jest duzy groszek

dorota444 lubi to.
  13. zzizzie

Fakt, trochę tego mętliku jest ;)
    Ale to się da ogarnąć, poważnie - za to nie trzeba tych groszków aż tak dużo, a to spora zaleta eventu.
    Ja sobie zostawiłam na leśnej polanie duże pola specjalnie na rozsiew tych nowych pojedynczych nasionek... zresztą w sumie ten event można bez trudu robić w ogóle tylko na dużych polach.
    Trzeba tylko uważać i trochę liczyć... ale poza tym naprawdę do ogarnięcia :)

Tak samo jak każdy inny groszek - do oddania w eventowej misji :)

14. dorota444

dorota444 Moguł forum

Potrezbujesz 400 sztuk dużego groszku do oddania w spółdzielni do misji i masz za to nagrody

15. saba1960

saba1960 Czeladnik forum

Dziękuje za podpowiedz ,juz mi sie te wszystkie groszki poplataly ,pewnie nie tylko mi

kufynka lubi to.
  16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zzizzie za późno Cię przeczytałam żeby wysiewać te groszki od razu i ten żółty groszek ciągnie mi się jak.............:oops::cry:

toDzasta i zzizzie lubią to.
  17. zzizzie

Sama tego nie wymyśliłam - to było w planie eventu niezawodnej est-orki :)

toDzasta, zonaania2122 oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. *ewa*

to nie doczytałam:oops::cry:

zzizzie lubi to.
  19. zzizzie

W sumie to niby wszystko jedno... ale jeśli te nasionka czekają, zamiast od razu się rozmnażać, to się później wszystko okropnie wydłuża... a nawet fajny event nie zasługuje na to, żeby się z nim mordować w nieskończoność ;)

20. *ewa*

masz rację...........

zzizzie lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.