Opinie Idealny groszek

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, May 26, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witam , ja właśnie należę do tych co cierpliwie sieją bez dodatków i ewenty kończą . A sn starczy na rozsianie , ale wypadajek
    nie ma , no nie wierzę , to już się cieszę .

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam :)
    ilość rodzajów groszku może nam trochę pomieszać w głowach, ile jeszcze siać każdego gatunku o_O:D
    niby sianie 6 godz. ale mamy jeszcze 7 dozowników 2 godz. - z małego pola dadzą 3 szt. groszku - lekko pokręcone to wszystko.
    Po rozpoczęciu eventu wszystko mam nadzieję, powinno się rozjaśnić.:)

3. basia_2804

basia_2804 Generał forum

czy ja nie widzę w nagrodach naklejki czy jej nie ma? Dzień dobry :)

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Właśnie, to też jest ciekawe - event dostępny praktycznie od poziomu zerowego xD
    Czyli stary schemat: zakładamy 100 farm, robimy event, zdobywamy 100 kompletów dobrych itemów...
    ... nie, nie zamierzam 8)xD

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

i to mnie wlasnie dziwi..moze byc wysyp multikulturowy;)xD
    co 2 h beda do zbioru:)

6. gretag

gretag Chodząca legenda forum

..może celowo dali taki event żeby zachęcić nowych farmerów do gry..

7. azikowo

azikowo Fanatyk forum

czyli teraz po kurczakach drzewnych i zagrodowych wpadną kurczaki itemowo-przydasiowe xDxDxDtylko zanim będzie GT to te itemy już mogą być mało wartościowe xDxD

Zuza mówisz 100 o_Oo_O za nic bym nie siała tysiący roślinki dla kolejnych itemów, chyba głupia jestem lub myśląca inaczej, 1 farma mi starczy, a bez kolejnych przydasi przeżyje i to w całkein dobrym zdrowiu xDxDxD

8. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Czy mnie się wydaje, ze także kerstsolu i białej niewinności będzie potrzeba wiecej niż 1 szt? Chyba żeby tylko dawać SNZ na przyrost ziaren....

9. xBabciaEwa

No nie ma , to chyba jakiś błąd jest :D Ewent bez naklejki , nie do pomyślenia xD

10. azikowo

azikowo Fanatyk forum

nie ma naklejki????????
    to mam już focha i nie robię -.--.--.--.--.--.- nie jesteśmy traktowani poważnie xDxDxD chyba nadchodzi era nowej świeckiej tradycji :p ciekawe jakie jeszcze zmiany nadejdą xDxD

11. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Mi tak naprawdę to bardziej niż o SN chodziło o SP zawsze w nagrodach było jej więcej i można było trochę nazbierać do następnego BB a w tym evencie jej poskąpili
    nie korzystam z turbo młyna to jej nie produkuje ....no ale cóż pozostaje liczyć na szczęście że z tajemniczości coś ciekawego wpadnie
    ;0

12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No ja to mam jedną farmę i o jedną za dużo 8)
    Ale ludzie tu myślą w jakiś inny sposób, to pewnie wpływ jakichś chemicznych składników nawozu przechowywanego za blisko obornika 8)

13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja na razie za dużo nie myślę,jak zwykle mam mętlik w głowie po przeczytaniu poradnika.
    Wyjdzie samo przy robieniu eventu,muszę oszczędzać mózg bo już starszawy hihihihihihi.
    A co do 100 farm by robić dla itemów,chciałabym zobaczyć tą osobę dzien po....................... czy nie zwariowała;)
    Chyba pierwszy raz mam ochotę zużyc troszku SN i SNZ by szybciej skończyć to sianie tylu gatunków groszku,dla mnie to wariactwo.
    Ale spoko,dam rade........ chyba;)

14. xBabciaEwa

A ja tam robię , naklejka to ..........................czas na zmiany .

15. azikowo

azikowo Fanatyk forum

pewnie sprzedaż SP spadła i dlatego jest jej coraz mniej w nagrodach, a w eventach hodowlanych potrzeba coraz więcej, więc albo kupisz, albo nie zrobisz eventu
    ale każda darmowa sztuka SP,SN i SNZ cieszy

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czego sie nie zrobi by byc na topie;) eventualnie liczyc na udane wymianki w stylu itemowo-rozowym;)xD

17. basia_2804

basia_2804 Generał forum

chyba nie ma, w niemieckim FAQ też jej nie widzę, też mam focha >:(

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobre, ale szkoda, że pojedyncze i tak dużo żółtego groszku.

ross2 and gretag like this.
  19. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Lulek Lepuś idzie w ślady ojca nowoczesnej genetyki Grzegorza Mendla i ma nadzieję stworzyć idealny groszek.:cry:xD:cry:

Tak się czasem zastanawiam czy nie jestem odrobinę zbyt duży na te ekstremalne wyzwania.
    Być może pochylę się jednak kolejny raz nad eventem , ale entuzjazm jest na granicy zera.
    Chyba letni przesyt mnie dopada , a pogoda nie nastraja do genetycznych eksperymentów.
    Lulek jaki jest każdy widzi.

Bry grillowe.

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zastanawiam się jeszcze, czy na dozowniki będzie działał SNZ, SN i cmj.

Thread Status:
Not open for further replies.