Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azikowo

azikowo Fanatyk forum

zgadza się, ale w zadaniach od 1-4 dozowników nie trzeba było brać :) chyba,że dla 7 SP :cry:
    pozostałe same przy okazji wpadały jak pisze Magda:) będą do ozdoby o_Oo_OxDxD

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Też nie kupuję koszyczków, znam lepsze zastosowania dla własnej realnej kasy ;)
    Ale 250 SNZ (a do tego 250 SN chyba, nie pamiętam już) za 19 zyla w polskiej walucie to zdaje się atrakcyjna oferta.
    Przypuszczam, że ten konkretny koszyczek nieźle się sprzedaje ;)

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Wiesz jak jest, tu 7 tam 7 i sie troche nazbiera.
    Mialam nadmiar rosliny i tylko dlatego diament z SP zrobilam.

4. r_dana

r_dana Forumowy żółtodziób

Witam, mam dozownik z wykonanego zadania ale nie potrafię go teraz znaleźć. Gdzie go szukać żeby postawić na polu?

xBabciaEwa lubi to.
  5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

W pasku z ozdobami;)

ross2 i xBabciaEwa lubią to.
  6. zzizzie

W itemach.
    Wpisz w wyszukiwarkę "dozownik", to się znajdzie ;)

ross2 i xBabciaEwa lubią to.
  7. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Dzień dobry groszkowo kolorowo :)

Jeszcze 2 h i z tych pisanek tylko ta żółta kukurydza mi do siania zostanie ....xD tzn groszek :)......więc jedynie w czym będę mogła się pomylić to w ilości siania ....bo na początku to dwie gafy przy tych groszkowych pisankach strzeliłam xDxDxD

8. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ja pewnie na końcu dosieję, bo i tak coś rośnie to i może se groszek rosnąć, stodoła pęka w szwach wiec przerobię go na 7 SP :)

9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jak zdecyduję, że zgarniam pnącze to 5 i 6 diamencik siłą rzeczy z dozownikiem zgarnę, ale cztery pierwsze i tak ominę. Nawet 7 Sp mnie nie kusi:p. Po 3 super pola z groszkami odpalone. Czas na fajrant. Event musi się zrobić sam. Tyle ile mu się uda.

10. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Event nawet fajny. Z początku te groszki duże , małe, kolorowe, wprowadzały mi trochę zamieszania, ale tylko przez krótki okres czasu ;)
    Robię wszystko po kolei, 5 pełnych zadań mam zrobionych. Groszki sobie rosną.

11. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam słonecznie

Kartka i obliczenia pomagają. Jestem przy 5 zadaniu. Za dużo rodzajów roślinek, ale ujdzie ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

12. betty10

betty10 Zaawansowany

witam u mnie tylko zolty groszek do wysiania i po evencie :D

13. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    ale tu wesolo:)
    a ja przeliczalam, przeliczalam, wszystko pozbieralam, nawet mroczne posialam, xD,
    a o bahamie zapomnialam, :sleepy:, zwierzatka od wczoraj glodowke mialy:), ale z rana dostaly co trzeba, ;)
    ciekawy ewent, wiecej takich;),
    Pozdrawiam, milego dzionka;)

14. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Idealna FORMUŁA eventu jest taka aby siać góra dwie / trzy roślinki i w takiej ilości by nie siedziec dzien i noc by ukonczyc event. niektorzy pracuja i niestety nie moga zbierac farmy - u mnie w urzedzie sa tylko i wylacznie terminale i nie mam mozliwosci pozbierania a na telefonie nie mam jak pozbierac bo nie obsluguje juz android wtyczki flash ( bynajmniej w moim htc one 10 ).

kybek93 lubi to.
  15. zzizzie

Ależ tutaj naprawdę nie trzeba "siedzieć dzień i noc" o_O
    Badyli trzeba niewiele, mają praktyczny czas wzrostu, a ilość gatunków zmniejsza się wraz z postępem eventu.
    To nie jest event, który trzeba koniecznie robić w pracy, w kiblu, na smarkfonie... albo w nocy.
    Pełny luz - pod warunkiem przemyślenia strategii i zrobienia paru obliczeń.

16. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Event zrobiony :p, siania mało więcej kombinowania i nawet nie nasiałam za dużo nadwyżek groszkowych ;). Trochę trzeba pokombinować , koniecznie posłuchać rad Estorki ( wielkie dzięki) i po evencie :)

17. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Ja nie powiedziałem, że jest trudny - bo event zrobiłem już w całości . Tylko po prostu formuła mi jakoś nie podeszła i mnie się nie podoba :) - w sumie moim sąsiadom niektórym też. Event z groszkiem to taki troche bałagan.

kybek93, toDzasta oraz zzizzie lubią to.
  18. zzizzie

Bałagan jest, fakt.
    Ale... ja osobiście wolę taki bałagan od bezmyślnego wysiewania parunastu tysi jakiegoś badyla ;)

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Hej Naukowcy:)

dzisiaj przy śniadaniu opowiadałam Bacy jak przy pomocy Lulka Lepusia udało mi się zdobyć 3 nasionka żółtego groszku i że Królicza Konferencja Naukowa będzie ze mnie dumna. Spojrzał na mnie i pyta "Anka ile ty masz lat?"-.-8)
    Widać wyraźnie, że nie był pod wrażeniem idealnego żółtego groszkuxD:cry:xD
    A ja na spokojnie rozsiewam już żółty groszek i wieczorem mam zamiar skończyć event:)

20. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

ostatnie eventy oduczyły mnie myślenia (sianie sianie sianie) więc trochę namieszałam i czegoś mam za dużo a czegoś wciąż brakuje ale do końca jeszcze kupa czasu więc nadrobie zaległości

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.