Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A te nowe groszki też po 10 sztuk na start??

2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

czytaj ze zrozumieniem, pisze kolejne zdobywamy w zadaniach, czyli ilości takie jak podane w misji dot. zdobycia danego rodzaju groszku

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jakie nowe?
    W poradniku jest tabelka, ile i jakie groszki dostaniemy za wykonanie poszczególnych zadań.

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Na polach posiane 2 raz te do 5 i 6 zadania i do wieczora przerwa. Uff:p

5. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

zdobyłam pierwszy dozownik groszku, ale nie mogę go znależć, gdzie mam go szukać aby postawić na pole?

kybek93 lubi to.
  6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

W pasku z ozdobami

tereska1108, kybek93 oraz -norbijas- lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź w inwentarzu w zakładce z itemami, myślę że tam powinien się znajdować.

kybek93 lubi to.
  8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam :)
    poplątanie z pogmatwaniem w tym evencie, robię wg. własnego planu i na polach mam teraz groch z kapustą:D wszystkiego po trochu.
    Jak patrzę na moje kartki,to już sobie wyobrażam ile notatników miał Mendel.

9. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

się porobiło... event nieco zakręcony, ale da radę go zrobić bez spinki

wystarczy tylko czytać ze zrozumieniem xD to żadna złośliwość, sama się złapałam na tym, że przeskoczyłam pewien ważny etap xD;) i teraz główkuję jak to naprawić
    zrobiłam sobie nawet tabelkę, żeby uniknąć kolejnych głupot ;):p

do eventu dochodzą niezbyt dobre zmiany w spółdzielni, jak na mój gust wprowadzono nikomu do niczego nie potrzebne zmiany kosmetyczne, które spowodowały, że misje są całkowicie nieczytelne, ale to mój gust a jak wiemy na temat gustu się nie dyskutuje...:p
    pełno tylko strzałek i strzałeczek, NIE podoba MI się TO >:(

a gwoździem do trumny niech będzie pełnia... czy zauważyliście, że przy zbiorach duchów na polach widoczne były kościste krzaki ??!! masakra jakaś

czekam na kolejne zbiory groszku GMO xD;)8)

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też się pogubiłam i czerwonego groszku mam 540............

11. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Dziękuję za podpowiedź, już znzlazłam i jest ustawiony na polu.

kybek93 lubi to.
  12. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Tak pogmatwanego eventu nie robiłam jeszcze szok, robię wszystko by zrobić go jak najszybciej i o nim zapomnieć.W koncu moje zdrowie ważniejsze niż jakieś nawozy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
    Mam nadzieję że do jutra go zrobie i wystawię żabki by uprawiały.......................,bo dzięki temu będzie ich więcej w mojej stodole;)

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Banalnie proste.
    Wymaga dyscypliny, czyli pamiętania o ilościach... i tyle.
    Robię oczywiście według planu est-orki, na koniec przejdę na małe pola, bo nic mnie nie goni, i tak zdążę.
    Pomijam dozowniki jako dziwaczny i w sumie bezsensowny dodatek, który tylko wprowadza zamieszanie.
    Jak na te nagrody, event całkiem spoko.
    I nawet sianie mi nie przeszkadza xD

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

No, da radę zrobić ale takich obliczeń odkąd gram to nie robiłamxD:cry:xD
    Tak sobie rozsiałam, że brakło mi czerwonego groszku a za dużo mam dużego.

Do spółdzielni przyzwyczaimy się i może nie będzie tak źle, tylko niepotrzebnie zmiana wprowadzana jest przy takim evencie.
    Jak zrobi się całe zadanie, to automatycznie przeskakuje na następne i oddałabym cały czerwony groszek. W porę się spamiętałam, bo nie byłoby co siać:D

15. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

A ja robię wogole bez planu i już całkiem sie pogubiłam. Małż zły, że na długi weekend nigdzie nie jedziemy cyt:" bo przecież ty masz ewent". Co by mnie z domu nie wypedził jutro gril u rodziny i szaszłyczki. A w temacie: bezmyślnie rozsiewam xD

16. n4emek

n4emek Forumowy żółtodziób

nie mam gdzie siac

17. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Witam.
    Event trochę zakręcony z tymi wieloma gatunkami groszku. Najpierw staram się zdobyć trochę różnych nasion, a potem już będzie łatwiej. Rozsiałem właśnie po 1 nasionku tych 2 żółtych groszków.
    P.S. Zmiany w spółdzielni koszmarne, a nieposiane pola w strefie pełni jeszcze gorsze! Po co to zmieniać coś do czego nikt nie miał zastrzeżeń - sztuka dla sztuki?

18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Bo to był opis w bardzo dużym skrócie. Czyli, co autor miał na myśli...[​IMG]

Pole Ci ukradli?!

19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

no to się rozochociłam:(
    czerwonego groszku mam 540,dużego 412,małego 1170,tylko zielonego mam narazie 159,ale jeszcze zbieram za 55 min.
    i to wszystko podlałam sn:mad::mad::mad:

20. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

ja poproszę o podpowiedź co siać.
    Teraz sieję zielony i duży groszek. Jedno zadanko czyli srebrne zrobione i co dalej siać???
    Sieję na dużych polach z dopalaczami.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.