Opinie Idealny groszek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy!

Lulek Lepuś idzie w ślady ojca nowoczesnej genetyki Grzegorza Mendla i ma nadzieję stworzyć idealny groszek.
    Pomóż mu w nowej, pełnej zabawy i nagród misji!!!

ScreenHunter_544 May. 23 13.30.jpg

Piątek 27.05.2016, godz. 14:00

Środa 01.06.2016, godz. 14:00

mendel2016biggreenpea_duży zielony groszek.png mendel2016smallpea_mały groszek.png mendel2016bigredpea_duży czerwony groszek.png mendel2016yellowpea_żółty groszek.png
    0780cbd868a798f9e04967bdcbd14460515ec8ac.png

Życzymy miłej zabawy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 maja 2016
    gretag lubi to.
  2. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)
    pierwsza :) po 6 latach gry xDxD

do oddania tylko różne rodzaje groszku

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

poradnik nie chce mi się otworzyć u was też tak jest

skaliwa, ross2, gretag i dalsza osoba lubią to.
  4. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Nie otwiera mi się poradnik :(

skaliwa, ross2 oraz gretag lubią to.
  5. Karen139

Karen139 Baron forum

No proszę , w końcu ewent bez wypadajekxD
    Robię .............i już.
    Chociaż w Zgaduli wyglądał dużo ciekawiej.............no cóż wyszło jak zwykle.-.-
    Dzień dobry Wszystkim;):)

Edit: U mnie poradnik otworzył się normalnie.

6. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

poradnik działa w dziale Faq eventy

skaliwa, ross2 oraz gretag lubią to.
  7. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Event dość prosty...itemy dobre, warto wziąć się do pracy..

8. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witaj Kochana Sąsiadeczko jasne że ivencik trzeba zrobić sama przyjemność wypadajek nie ma czy ja źle widzę

skaliwa, gretag oraz ross2 lubią to.
  9. matig234

matig234 Okazjonalny autor

Zapowiada się bardzo łatwy:D

10. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Czy dobrze rozumiem, że nie można siać na wyspie?
    Brak wypadajek, stała liczba groszków do zebrania. Proste zasiać, zebrać, zaliczyć, zapomnieć.

11. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Ewent bez "wypadajek"? - super. Nagrody niezłe. A jak będzie? - okaże się " w praktyce". Szkoda,że nie można Bahamy wykorzystać, będę musiała zrobić demolkę na farmie. Życzę dobrej zabawy. Miłego dnia.

12. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

event łatwy i do zrobienia - oczywiście że będe robić :)

nie wiem czy to tylko takie moje wrażenie .......jeśli chodzi o nagrody typu SP, SN itp .......wydaje mi się że BP czy jakiś inny ktoś strasznie na tym zaczął oszczędzać bo kiedyś w eventach było ich więcej do zdobycia

13. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Na razie mam mętlik w głowie, zbyt dużo tego groszku, trzeba uważać na kolory, zeby nie wysiać jednego za dużo, drugiego za mało.:p
    Cieszy mnie, ze wszystkie rośliny mają ten sam czas wzrostu, nie lubię bałaganu czasowego, do wysiania pierwszych 90 szt idealnie. xDNie ma wypadajek, jak fajnie. xDTylko muszę pousuwać wielkie drzewa z leśnej, a to już nie fajnie. >:(Nie lubię demolki i tego ustawiania na nowo po evencie...:(:eek:;):p

14. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Super event:) bezstresowy:)

15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ciekawe te nagrody... takie nietypowe.
    Od metra tych drzewek i zagród z szansą (odpowiednio) na jabłonkę XXL albo żółtą fabrykę kurzych jaj, chyba nigdy tyle tego nie było w nagrodach.
    I ciekawy skład koszyczka (którego nie kupię, ale poczytałam) - czy mi się wydaje, czy te 250 zosiek to sporo jak na 19 zyla...?
    Zamówienie na itemy właśnie do mnie dotarło, więc event zrobię xD

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zgadza sie w nagrodach sn malo a na caly event pojdzie jej sporo;)

17. azikowo

azikowo Fanatyk forum

nie koniecznie :) można cierpliwie rozsadzać bez SN i SNZ i też się skończy tylko później, ale wybór należy do każdego

średnio mi się podobają tajemniczości, bo znów jabłonki i mleczarnie dostanę :) ale cóż ja dostane chłam ktoś nowości i tak się gra kręci :)

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

trzeba miec na to czas..ja go ostatnio nie mam
    a policz sobie ile trzeba zrobic zasiewow by dojsc z 3 szt do 3250;) nie majac zbyt duzo sn i snz

19. azikowo

azikowo Fanatyk forum

wiem,że dużo trzeba mieć czasu:)i pilnować zasiewów, ale jest mozliwe do wykonania, roślinka rośnie 4,11 jak dobrze liczę z cjm jest to możliwe :) nawet na niskich poziomach, w sumie jak pomyśleć event z typu wyrównywanie szans, bo nawet na 20 poziomie do zrobienia:) bo zawsze ktoś chutneyem wspomoże :)

20. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

a te dozowniki to do jednorazowego uzytku?

ross2, skaliwa oraz gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.