ID transakcji.

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Renia1920, Jun 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Skąd mam wziąć ID transakcji potrzebne do wpisania w formularzu?

2. -Karina30-

-Karina30- Aktywny autor

dlaczego przez telefon nie mogę kupić florenów? (innej możliwości nie mam ponieważ, nie mogę kupić przez SMS-a) nie mam opcji na swojej farmie kup przez SMS-a.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Renia1920 jeśli nie otrzymałaś potwierdzenia od Bigpointu na adres email to dane transakcji potwierdzone przez operatora powinnaś otrzymać od niego.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

-Karina30- sprawdź proszę po rozwinięciu opcji "Więcej metod płatności", powinna tam być opcja"Zapłać przez telefon komórkowy". Jeśli nie ma to niestety nie jestem w stanie pomóc. Polecam w takiej sytuacji inne formy płatności, np. Paysafecard.
    Na przyszłość proszę otwieraj własny wątek.

4. -Karina30-

-Karina30- Aktywny autor

transakcja przeszła w tej chwili.

5. SMOD_Atena

-Karina30- rozumiem, że zakup został dokonany i floreny są na koncie.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Na mail nic nie dostałam o BP,a SMS przyszedł standardowy,że dziękują za skorzystanie z serwisu BP i koszt 12,3 zł z VAT i gdzie składać reklamacje czyli adres meila

7. SMOD_Atena

Standardowo wszystkie reklamacje/uwagi/pytania związane z płatnością sms należy kierować pod adres: reklamacje@mobiltek.pl

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

8. SMOD_Atena

9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Skoro Mobiltek ma nas gdzieś nie mam więcej pytań, szkoda kasy i to zniechęca do dalszej gry

10. SMOD_Atena

Przykro mi niestety nic więcej tutaj nie mogę zrobić. Mam jednak nadzieję, że sytuacja zostanie wyjaśniona a floreny dopisane.

A skoro nie masz więcej pytań to temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.